Kaksi uutta sopimusta julki

07/25/2016 - 15:16

Vaikka heinäkuu on loppumaisillaan, niin O2-Jyväskylän sopimusneuvottelut käyvät kuumina. Tänään julkaisemme kahden herran nimen, jotka kantavat ensi kaudella O2-Jyväskylä:n logoa rinnassaan. Hyvät naiset ja herrat sekä tytöt ja pojat, he ovat Miika Huusko ja Mikko Nenonen!

Miika Huusko pelasi jo viime kaudella O2-Jyväskylän paidassa, mutta todella harmittava polvivamma päätti Miikan kauden ennenaikaisesti ja hän kerkesi pelata ainoastaan neljä sarjapeliä. Miika tuo uudistuneen polvensa kanssa meille nopeutta, laukaisuvoimaa sekä voitontahtoa. Saa nähdä, millaiseen lentokeliin Miika nousee.
Mikko Nenonen on paluumuuttaja toissa kaudelta. Viime kaudella hän oli vaihdossa Tshekeissä ja pelasi Tshekin pääsarjassa Extraligassa toissa vuoden mestarin Tatran Střešovice:n riveissä. Mikko tuo meidän puolustuspäähän edelleen lisää leveyttä ja juoksuvoimaa, sekä itsevarmuutta nostaen itse palloa ylös.

Valmennus on syystäkin hyväntuulinen saadessaan nämä herrat joukkueeseensa ja tässä hieman mietteitä: ’’Miikan viime kausi loppui todellakin liian aikaisin. Kaverille jäi hirvittävästi nälkää ja hän on todellakin valmis uuteen kauteen. Mies on oikea taskuraketti ja olen erittäin iloinen, että yhteistyömme jatkuu’’.
’’Mikko, tuo savolainen taistelun ruumiillistuma. Mies kävi oppimassa tai opettamassa maailmalla, mutta saapuu nyt takaisin. Ehdottomasti yksi sarjan kovimpia alakerran pelureita. Tuo leveyttä Amppareiden jo ennestään vahvaan puolustukseen’’.
Ampparitoimitus nappasi välittömästi herrat pieneen haastatteluun sopimuksen syntymisen jälkeen ja kyseli muutamia kysymyksiä.

Miika :
1. Mikä sai sinut jatkamaan O2-Jyväskylässä?

Viime kausi O2 paidassa jäi pahasti piippuun ja jätti paljon hampaan koloon oman loukkaantumisen vuoksi. O2 treenaa joukkueena tavoitteellisesti ja joukkueella on kova halu nousta sarjatasoa ylemmäksi. Sama halu ja polte on myös minulla, siksi halusin jatkaa amppareissa.

2. Mitä Ampparifanien on lupa odottaa sinulta ?

Ampparifanien on lupa odottaa minulta korkean työmoraalin tekemistä, pelinopeutta ja pisteitä.

3. Kolme sanaa jotka kuvaavat sinua ?

Voitontahto, periksiantamattomuus ja nöyrä

Miehet edustus

Mikko
1. Mikä sai sinut palaamaan O2-Jyväskylään?

Amppareissa on mukavan rento tekemisen meininki ja matkassa on kuitenkin menestystavoitteita, eikä saunaillat ole pääasia. Vaikka kyllähän ne saunaillat sitten heti siinä kakkosena tulee ja kyllähän siellä tällä porukalla viihtyy.

2. Mitä ampparifanien on lupa odottaa sinulta ?
Ampparifaneille lupaan, että teen enemmän pörssejä kuin Kuuselan Niko.
3. Kolme sanaa jotka kuvaavat sinua ?
Silkkihansikas, kärkikynä ja vauhtiläikkä

Miehet edustus

Mikko Nenonen & Jan Natov. Foto: Štěpán Tomš