M3: Mikä on kun ei riitä, mikä on kun ei onnistu?

02/25/2020 - 18:05

Helmikuun viimeisessä turnauksessa pelailtiin jälleen tärkeistä pisteistä ja pelaamisen ilosta. Vastassa Ampparipesän kentällä olivat Vesangan Vesa sekä sarjakärki Luppo. Vesaa oli aikaisemmassa kohtaamisessa kuritettu maalein 0-8 ja Lupolle puolestaan kärsitty tappio 7-4 lukemin kauden ensimmäisessä turnauksessa.

Ottelu Vesaa vastaan käynnistyi tasaisissa merkeissä, mutta pian ottelu kääntyi vahvasti keltapaitaiselle Vesangan ylpeydelle. O2 muuttui täydeksi vastaantulijaksi ottelussa jokaisella osa-alueella kun syöttely, pelinrakentaminen, puolustuspelaaminen saati maalivahtipeli ollut lainkaan ottelun vaatimalla tasolla. Huono kollektiivinen peli-ilme kostautui lukuisina Vesan nopeina vastahyökkäyksinä, joiden päätteeksi pallo löytyi amppareiden verkosta valitettavan usein. Kolmannen erän piristyminen ei lohtua juuri tuonut eikä summeri soinut hetkeäkään liian aikaisin. Pisteet oikeutetusti Vesalle maalein 4-9 (0-2, 2-4,2-3).

Luppoa vastaan lähdettiin hakemaan parempaa peli-ilmettä fiaskon jälkeen. Etenkin ensimmäisessä erässä ja oikeastaan lähes ottelnu loppuun saakka paluu tuttuun karvausmuotoon toi tulosta ja niinkin taitava joukkue kuin Luppo pakotettiin antamaan huonoja avauksia omasta päästään. Paikoille päästyään Luppo kuitenkin viimeisteli armotta amppareiden virheistä, eikä M3 pystynyt peliin lopulta kunnolla laittamaan vastaan. Loppua kohden kuumaksi käynyt ottelu siis selvästi Lupolle maalein 10-3 (3-0, 4-1, 3-2).