N1: Koovee pöllytti amppareita 1-14

02/25/2018 - 13:40

O2:n ja Kooveen edellinen kohtaaminen syksyllä Tampereella oli ampparittarien osalta synkkä kokemus ja lauantain peliin lähdettiin sillä ajatuksella, että peliä parannetaan edelliseen peliin verrattuna huomattavasti ja fiiliskin pidetään korkeammalla. Pelipäivän koittaessa kaksi pelaajaa naisten riveistä joutui jäämään sairastuvalle ja kentät menivät osin uusiksi, mutta aurinko paistoi ja tunnelma oli odottava.

Ensimmäisessä erässä taistelutahtoa löytyi, vaikka Koovee pääsi painamaan palloa verkkoon muutaman kerran jo pelin alkupuolella. Allekirjoittanut tarjoili Kooveelle mahdollisuuksia myös rankkarin muodossa, mutta Tanja Matilainen piti hermot kylminä ja torjui yrityksen. Myös alivoima suoriutui hienosti ja onnistui pitämään Kooveen ylivoiman kurissa. Pelin edetessä Kooveen hyökkäysvoima tuotti tulosta ja maaleja iskettiin amppareiden pesään tappavaa tahtia. Paikoitellen myös O2 pääsi hyökkäyksen makuun ja rakensi muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta häkkiin asti ei reikäpalloa saatu painettua. Syksyllä nähtyä apeutta ei amppareiden pelissä näkynyt, mutta Koovee oli selkeästi vahvemmilla. O2:n avausmaali nähtiin vasta ajassa 55:57, kun junioriosaston
Alisa Pöyry höpläytti vastustajan veskaria rankkarillaan. Maali jäi lopulta amppareiden ainoaksi ja Koovee pääsi pelin loppuun iskemään Oona Kaupin johdolla vielä kahdesti. Summerin soidessa tulostaululla näkyi karut lukemat 1-14 ja Koovee sai hyvin ansaitut kaksi pistettä mukaansa Tampereelle.

#24