N1: Maukkaita maaleja naisille Parkanosta

01/25/2011 - 00:01

Naiset palasivat sunnuntain turnauksesta taskussaan 4 pistettä. Naisten maalijuhlan alle jäivät sekä KOOVEE II että SBT PaPo.

Ensimmäisessä pelissä KOOVEE:tä vastaan ensimmäinen erä meni tiukoissa tunnelmissa ja erän ainoasta maalista vastasikin vastustaja. Toisen erän loppupuolella O2 heräsi ja iski tasoituksen juuri ennen erän loppua tutkaparin Annin ja Pinjan syöttelyn lopuksi. Myös kolmas erä alkoi hiljaisesti, mutta vielä ennen pelin loppua naiset kaunistelivat lukemat 3-1:een Agen ja Tiinan maaleilla.

Pelien välissä kuului hieman valmennuksen napinaa liian vähistä maalimääristä, joten seuraavan pelin naiset aikoivatkin sitten viedä uusiin lukemiin. Jälleen ensimmäinen erä meni katsellessa, mutta toisessa alkoi tulitus. Ensin Pinja taituroi naiset johtoon ja kohta perään Neukku jatkoi 2-0:aan. Erätauolta palatessa vastustaja sisuuntui ja kavensi tilannetta yhdellä maalilla. Tämä lentoi loppui kuitenkin lyhyeen, kun Päivi vei naiset jälleen karkuun Anskun hienosta esityöstä. Pelin loppua kohden maalijuhla alkoi ensin Pinjan jatkaessa maalikuningattaren päiväänsä 4-1 maalilla, sitten Miian viedessä tilanteen 5-1:een ja lopuksi Pinjan (kenenkä muunkaan) koristellessa tyhjään maaliin loppulukemat 6-1. Tästä ei voi enää valmennuskaan valittaa.

Päivän ehdottomia onnistujia olivat maalissa hienosti torjunut Jutta, maalihanat aukaissut puolustus Age ja Tiina sekä kakkoskenttä 4 maalia päivän aikana iskeneen Pinskun johdolla.