M1: Vieraita Haukanpesästä!

09/24/2020 - 15:40

Miehet edustus

Toisessa kotiottelussa vastaan liitelee sarjanousija Helsingistä. Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Amppareiden pelit Divarissa jatkuvat voitokkaan avausviikonlopun jälkeen tulevana lauantaina 26.9.2020 kun vieraaksemme Palokan koulukeskukselle saapuu täksi kaudeksi Divariin noussut SC Hawks Helsingistä ja tarkemmin ottaen Myllypuron Haukanpesästä. Ampparit nappasi avausviikonloppuna kaksi voittoa, kun kotiavauksessa Pirkat kaatui 9-2 ja Kempeleestä joukkue haki taisteluvoiton Liminkaa vastaan 4-6 loppulukemin. Hawks sen sijaan sai todeta vielä molemmissa avausviikonlopun peleissään vastustajansa paremmiksi, ja saapuukin varmasti Palokkaan nälkäisenä.

Hawks on salibandykartalla vielä kohtuullisen tuore ilmestys, mutta seura on tehnyt etenkin junioreissa erittäin vakuuttavaa työtä; siitä näyttönä mm. A-junioreiden joukkue, joka pelaa SM-sarjaa. Divarin joukkueessa on mukava sekoitus kokemusta sekä nuoruuden intoa, löytyyhän kokoonpanosta esimerkiksi lähes 300 pääsarjaottelun kokemuksen omaava Teemu Venäläinen sekä myös 2000- luvulla syntyneet tulevaisuuden lupaukset Paul Puntonen ja Arttu Tikkanen. Uutena pelaajana joukkueeseen arvokasta Divari- ja Liigakokemusta liittyi tuomaan EräViikinkien organisaatiossa pitkään pelannut 26-vuotias Miikka Martikainen. Eikä joukkueen menestys varmastikaan jää myöskään valmennuksesta kiinni; penkin takana peliä johtaa paljon kokenut ja voittanut, etenkin Tapanilan Erästä muistettava Petteri Bergman.

Amppareilta katseet kohdistuvat varmasti eniten Markus Manniseen, joka iski avausviikonloppuna molemmissa peleissä hattutemput ja johtaakin Divarin maalipörssiä kuudella osumallaan. Ampparidebytanteista etenkin Mikael Määttä onnistui myös avauspeleissä erinomaisesti, ja onnistuipahan myös Oscar Salminen iskemään avausmaalinsa Amppareissa heti avauspelissä. Tärkeänä tukipilarina toimi myös joukkueen maalivahtitandemi Henri Tikkanen-Tommi Kauppinen, joita ei turhaan hehkutettu kauden alla Divarin etevimpien torjujien joukkoon!

Tervetuloa siis lauantaina kannustamaan Ampparit voittoon myös kauden toisessa kotiottelussa!

Ottelu alkaa Palokan koulukeskuksella klo 15:30.

Otteluisäntä toimii Tähtikortti

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Miehet edustus

TÄRKEÄÄ TIETOA OTTELUTAPAHTUMASTA

Covid-19- tilanteen johdosta olemme joutuneet tekemään muutoksia ottelutapahtumien käytänteisiimme, luethan siis seuraavan infopaketin ennen lauantain ottelua!

Sisäänkäynti:

Palokan koulukeskuksen ruokalasali on pelin aikana muussa käytössä, joten sisäänkäynti otteluun tapahtuu poikkeuksellisesti koulun päädyssä (kaukalo/urheilukenttä) olevasta ovesta, eikä siis normaalisti käytössä olevan Lukutien puolella sijaitsevan pääoven kautta. Myös lipunmyynti on siis tällä kertaa katsomotasanteen toisessa päädyssä.

Lipunmyynti ja kausikortit:

Kauden alla kausikorttikampanjamme kautta myimme yhteensä 67 kausikorttia. Koska nykyisten rajoitusten johdosta saamme ottaa ottelutapahtumiin sisälle Palokkaan ainoastaan 150 katsojaa, on lippuja myynnissä lähtökohtaisesti vain 83 kappaletta, koska haluamme taata kaikille kausikorttilaisillemme pääsyn otteluun mahdollisimman hyvin. Kuitenkin, jos 5 minuuttia ennen ottelun alkua kausikorttilaisten kapasiteetti ei ole täynnä, vapautuu lisää lippuja myyntiin. 

Kasvomaskit:

Jyväskylän kaupunki antoi torstaina suosituksen kasvomaskien käytöstä yli 15-vuotiaille mm. urheilutapahtumien katsomoihin. O2-Jyväskylä haluaa edistää tätä suositusta omien ottelutapahtumiensa avulla ja lauantain ottelussa jaammekin lipunmyynnin yhteydessä 100kpl kasvomaskeja yli 15-vuotiaille katsojille ilmaiseksi ja suosittelemme myös niiden käyttöä ottelutapahtuman aikana. Kasvomaskit tarjoaa Tilitoimisto Jauhiainen.

Yleiset turvallisuusohjeet katsojille:

- Saavu paikalle ajoissa, niin vältämme jonojen syntymisen lipunmyyntiin

- Jos tunnet olosi yhtään sairaaksi, älä tule peliin paikalle

- Pidä huolta käsihygienista pelin aikana (käsidesiä tarjolla katsomossa ja käsienpesupisteet katsomon WC- tiloissa)

- Pidä riittävä turvaväli muihin (oman seurueesi kanssa voit istua vierekkäin)

Kiitämme jo etukäteen kaikkia; ajat eivät ole kellekään helppoja, mutta tehdään yhdessä ottelutapahtumista turvallisia kaikille, niin mahdollistamme urheilutapahtumien jatkumisen myös tulevaisuudessa!

Miehet edustus

 

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

24.09.2020