O2JKL/MuurY C2-poikien edustus karsintoihin luottavaisena

08/24/2018 - 14:26

Joukkue on tehnyt määrätietoisesti töitä jo toukokuusta lähtien. SM-karsintoihin ajoitettua kuntopiikkiä ovat hieman rasittaneet loukkaantumiset ja koulujen alun myötä kiertävät flunssat mutta sairastupaa ollaan saatu tyhjäksi juuri sopivasti ennen karsintoja. Varmoja poisjääntejä on vain yksi, vaikkakin tilanne on pelaajan osalta kiikun-kaakun. Valmennusjohto ei ota riskejä toisten terveydellä, loukkaantumiset ovat valitettava osa urheilua.

Pelitavan opiskelu kolmessa kuukaudessa on toki haastavaa mutta niinkin lyhyessä ajassa on valmennus tyytyväinen poikien tekemiseen. "Olemme pystyneet lyömään ketjut lukkoon jo hyvissä ajoin ennen turnausta, joten yleiseen säätämiseen on mennyt vähän aikaa - on voitu keskittyä enemmän pelillisten asioiden harjoittamiseen," valmennusjohto toteaa.

Edarilla kävi hieno arpaonni kun lottokone heitti yhteisjoukkueen ennakolta kovimpaan lohkoon. Vastaan asettuu kaksi FBA-joukkuetta EräViikingit ja OLS, sekä näytöstyyliin viime kaudella Sisä-Suomen kilpasarjaa dominoinut YPA - ylöjärveläisille siunaantui vielä mahdollisuus järjestää turnaus ja sehän passaa - ei tarvinnut lähteä kauas pohjoiseen eikä ruuhkaiseen Hesaan. Ennakkosuosikin viittaa valmennusjohto heittää OLSin harteille, sillä ovathan he FBAn kovassa 1-lohkossa. Edari pääseekin testaamaan oululaisten kisakunnon heti avausottelussa.

Jokainen matsi Edarille tulee olemaan haasteellinen mutta hyvän harjoittelujakson myötä koko joukkueen itseluottamus on ollut kovassa nosteessa. "Altavastaajan asemasta on hyvä päästä iskemään. Joukkuelajeissa parasta on se, että kaikki matsit lähtee lukemista 0-0 ja aikaisemmille meriiteillä ei enää ole merkitystä. Olemme valmiita ja odotamme alkuvihellystä!" Valmennus summaa.

Edustuksen ottelut pelataan Ylöjärven liikuntakeskuskessa 25.-26.8.2018. Voit seurata pelejä sähköisessä tulospalvelussaInstagramissa ja Facebookissa.

Pelit
Lauantaina 25.8. klo 15:15 OLS - O2JKL/MuurY
Lauantaina 25.8. klo 18:45 O2JKL/MuurY - YPA
Sunnuntaina 26.8. klo 11:00 O2JKL/MuurY - EräViikingit II