M1: Si Capitán - Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa!

07/24/2020 - 16:24

Miehet edustus

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella. Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

Maailmassa on olemassa paljon asioita, joita ei vain voi erottaa; ja yksi niistä on O2-Jyväskylä ja Joni Lempinen. Joukkueen monivuotinen kapteeni on pelannut Amppareissa niin pitkään kuin muisti kantaa; ja niin pelaa myös ensi kaudella, sillä ”Lempo” on kirjoittanut joukkueen kanssa jatkosopimuksen!

Pieksämäeltä maailmalle ponkaissut Lempinen löysi junioriuran päätyttyä Amppareiden paitaan viime vuosikymmenen alkupuolella ja tuo tie on ollut jo nyt todella pitkä ja menestyksekäs! Lisäksi Lempiseltä löytyy uran alkuvuosilta CV:stä myös eksoottisempi salibandykokemus, sillä hän on käynyt pelaamassa myös Itävallassa Unihockey Vorarlbergin riveissä. Lempinen oli luonnollisesti tärkeänä hahmona myös nostamassa Amppareita Divariin kauden 2016-2017 päätteeksi ja Divarissa joukkueen kapteeni on kirjauttanut myös erinomaisia lukemia pörssisarakkeisiin; kolmen kauden aikana tilille on kertynyt 69 runkosarjan kamppailua tehoin 53+37=90. Lisäksi tilillä on neljä Divarin pudotuspeliottelua kahdelta viime kaudelta.

29- vuotias Lempinen tulee tulevallakin kaudella kuulumaan sekä joukkueen kokeneimpiin että tärkeimpiin pelaajiin. Viime kaudella ikävä loukkaantuminen piti Lempisen poissa pelikentiltä pitkään eikä keväälläkään se pelaamiseen voinut olla vaikuttamatta. Nyt kuntoutuminen on kuitenkin jo hyvässä vaiheessa, ja Lempo palailee pikkuhiljaa taas mukaan joukkueen harjoituksiin!

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli erittäin tyytyväinen, että Lempinen surisee Amppareissa myös tulevaisuudessa:

”Loistavaa, että pitkän linjan Amppari päätti jatkaa ansioitunutta Amppariuraansa! Monissa liemissä keitetty Lempo on ollut pitkään joukkueen suunnannäyttäjä, ja on sitä edelleen. Lempo on monipuolinen pelaaja, joka pystyy ottamaan pelipaikan kuin pelipaikan haltuun! Ensi kaudella tullaan taas näkemään röyhkeitä haastoja, joista "Jouni" laittaa spaldingin keksilaatikkoon!”

Amppareiden kauden 2020-2021 rosteri alkaa uusimman sopimuksen myötä päästää jo pikkuhiljaa muotoonsa, sillä nyt joukkueella on kasassa sopimukset kahden maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa.

Sopimustilanne 24.7.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi, Ilkka Tepponen, Joonas Lundell, Joni Lempinen

Miehet edustus

Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

(Korjaus: Juttua muokattu julkaisun jälkeen; Lempinen ei pelannut Happeen junioreissa)

24.07.2020