N1: Liigapaikkaa puolustamaan SB Vantaata vastaan

03/24/2017 - 10:33

Naisten salibandyliigan runkosarja päättyi O2:n osalta sijoitukseen 11, joten kausi päätetään kaikkein tärkeimmillä peleillä eli liigakarsinnoilla. Karsintavastukseksi asettuu 1. divarin toiseksi sijoittunut SB Vantaa. Happee (10.) puolestaan kohtaa omassa karsintaparissaan 1. divarissa kolmanneksi yltäneen HuKun. Nollille jääneen Steelersin (12.) kohtalona oli pudota suoraan, ja sen tilalle nousee 1. divarin selkeästi voittanut ÅIF.

 

Karsinnat pelataan paras viidestä -systeemillä seuraavanlaisesti:

la 25.3. klo 16.30, Myyrmäen urheilutalo

su 26.3. klo 17.00, Palokka

ke 29.3. klo 19.00, Myyrmäen urheilutalo

(tarvittaessa) la klo 14.00, Palokka

(tarvittaessa) su klo 15.00, Myyrmäen urheilutalo

 

Joukkueiden lähtökohdat karsintasarjaan lähdettäessä ovat tietenkin hyvin erilaiset: SB Vantaa on pelannut pääosin voitokkaan kauden, kun taas O2 on kulkenut tappiosta toiseen toki muutamaa upeaa voittoa unohtamatta. Paineet ovat tietysti aina sarjapaikkaa puolustavalla, kun haastajalla on lähtökohtaisesti vain voitettavaa. Henki ja ilmapiiri Ampparittarien keskuudessa on kuitenkin oikein hyvä, ja tuleviin otteluihin lähdetään taistelemaan itseensä ja toisiinsa uskoen ja suuret ampparisydämet sykkien. O2 on kauden aikana saanut reippaasti tuntumaa koviin otteluihin, ja pystynyt haastamaan jopa aivan maan kärkijoukkueita ja -pelaajia, joten valmiudet kovaan karsintasarjaan ovat hyvät. Karsintaotteluihin lähdetään näyttämään parasta osaamista ja antamaan kaikkensa, jotta sarjapaikka pysyy tiukasti Ampparittarien hallussa!

Kevään kuumimmat pelit ovat käsillä! Tervetuloa sankoin joukoin katsomaan ja kannustamaan Ampparittaria liigakarsintoihin!

Seuraa heitä:

SB Vantaa: Jenni Rautanen. Vantaan tehotilastoissa Rautanen on ylivoimainen ykkönen tehopisteiden 27+26=53 ollessa jopa tuplasti enemmän kuin seuraavalla. Vaarallinen Rautanen on kyettävä pitämään kurisssa.

O2: Karsintoihin lähdettäessä on hyvä muistaa, että jokainen liigajoukkueen pelaaja roolista riippumatta on todella taitava, ja jokainen osaa pelata, tehdä maalin, antaa loistosyötön ja estää vastustajan maalin syntymisen. Päätetäänpä siis, että jokainen joukkueen pelaaja on tulevissa karsintaotteluissa seuraamisen arvoinen.