M3: Tiukkojen pelien viikonloppu

02/24/2019 - 15:15

Miehet 3

Miehet III - ViitVi 8-5 (2-1, 2-2, 4-2)

Päivän avausottelussa Killerillä vastustajaksi asettui lohkon jumboksi jämähtänyt Viitasaaren Viesti. O2 lähtikin hakemaan pelistä voittoa penkin alle menneen edellisen turnauksen jälkeen, valitettavasti jälleen hieman kapealla rosterilla poissaolojen takia.

O2:n peli ei kulkenut ottelussa parhaalla mahdollisella tavalla, vaan pallo tuntui pomppivan lavoissa ja ajoittain etenkin puolustuspäässä syyllistyttiin merkkausvirheisiin. Maalijyvä joukkueella oli kuitenkin kohdallaan ja onnistumisia sekä pisteitä tuli ottelussa laajalta rintamalta, mikä kuluvalla kaudella ei ole ollut aina itsestäänselvyys.

Etenkin tehokas viimeinen erä joukkueen latoessa neljä osumaa takasi kaksi pistettä O2:lle. Ottelun tehokkaimpina M3-joukkeen kokoonpanossa häärivät tehot 3+1 tehoillut Jani Saukko ja pakin paikalta taustatukea antoi Aleksi Nivus nakuttamalla tehot 2+2. O2 lopulta voittoon melko selkein lukemin

Laukaan Kings - Miehet III 5-4 (2-0, 3-2, 0-2)

Pimenevässä illassa vastaan asettui Laukaan Kings. Kingsiltä ei oltu tällä kaudella onnistuttu vielä pisteitä saamaan, joten asiaan lähdettiin hakemaan tietenkin muutosta. Ottelu siirrettiin mahdollisuuden tarjouduttua Ampparipesän kaukaloon, joten tavallaan O2 oli vieraissa kotona.

Pelistä muodostui varsin tasaväkinen, vaikka ensimmäisessä erässä Kings pääsikin rokottamaan kahdesti. Toisessa erässä Kings sai luvattoman helpon lisäosuman puolesta kentästä heitetyn laukauksen painittua tolpan ja maalivahdin selän kautta maaliin. Toisessa erässä O2 sai juonen päästä kiinni ja pelasi hyvää pallollista peliä ja saikin nopeasti kavennettua tilanteeksi 3-2. Tehokkaana oli kuitenkin myös Kingsin Mikael Varjamo, joka viimeisteli toisessa erässä hattutemppunsa.

Kolmannessa erässä O2 painosti, mutta maalit olivat tiukassa. Henri Kilponen ja ottelun toisellaan Jukka-Pekka Pitkänen toivat joukkueen kuitenkin jo maalin päähän kellon käydessä tehokasta peliaikaa. Antikliimaksina sekavan palautustilanteen seurauksena Jani Saukolle tuomittiin kädellä pelaamisesta  kaksiminuuttinen minuutti ennen loppua.

Tasakentällisin ilman maalivahtia tasoitusta ei saatu tällä kertaa aikaan, vaan Kings pysyi edelleen M3-joukkueelle kantona kaskessa ja vei kaksi pistettä nimiinsä.