N1: Peli meni ja maaleja tuli

10/23/2016 - 15:48

Ampparinaiset kohtasivat lauantaina 22.10. viime kauden mestarin NST:n. Pelistä ei kokonaisuudessaan jäänyt paljon muuta käteen kuin se, että loppua kohden saimme pelimme taas rennommaksi, jonka myötä vastustajankin pelaaminen hankaloitui. Heti ensimmäisessä erässä NST kuritti amppareita kunnolla ja erätauolle siirryttiinkin lukemissa 0-7.

Toisessa erässä meilläkin maalihanat aukesivat, kun Alisa Huisman täräytti ensimmäisen liigamaalinsa! Tästä jatkoimme peliä tilantessa 1-7. Kuitenkin muutaman virheemme takia vastustaja sakotti taas kolmella maalilla ja toiselle erätauolle siirryttiin rumien lukemien 1-10 ollessa taululla.

Kolmas erä oli kaikista tiukoin ja tulisin, sillä tuomarin pillin vislatessa viimeistä kertaa, oli erässä tullut vain kaksi maalia, kumpaisellekin joukkueelle yksi. Amppareiden maalista vastasi Peltolan Noora, joka myös ansaitsi ensimmäisen liigamaalinsa!