Asmo Hakanen aloittaa O2-Jyväskylän uutena valmennuspäällikkönä (D-E1 -juniorit)

09/23/2020 - 15:44

Asmo Hakanen

O2-Jyväskylän uutena valmennuspäällikkönä D-E1 -junioreissa aloittaa Asmo Hakanen. Hakanen on toiminut ammattivalmentajana golfissa 2000-luvun alkupuolelta asti, josta hän siirtyy valmennuspäällikön tehtäviin salibandyn pariin. Aivan tuntemattomaan ympäristöön Hakanen ei kuitenkaan hyppää, sillä Asmo on pelannut aikanaan muun muassa 188 ottelua O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueessa ja ollut laittamassa seuran ensimmäisiä juniorijoukkueita pystyyn reilu 10 vuotta sitten.

Hakasen palkkauksen myötä Ampparien työntekijäorganisaation lukumäärä kasvaa viiteen työntekijään. Uuden työntekijäroolin keskeisimpiä tehtäviä ovat vastuujoukkueiden (D-E1 -juniorit) valmennuksen laadun kehittäminen ja joukkuetoiminnan tukeminen, vastuujoukkueiden harjoituksiin osallistuminen sekä O2-Jyväskylän valmentajien osaamisen kehittäminen yhdessä muiden valmennuspäälliköiden ja urheilutoimenjohtajan kanssa.

 

Urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen on mielissään uuden työntekijäroolin alkamista:


"Olemme pitkään halunneet lisää osaamista juniorijoukkueidemme valmennuksen laadun kehittämiseen ja nyt meillä sitä vihdoin on! Uuden valmennuspäällikön työnkuva on suunniteltu alusta asti suuntautumaan voimakkaasti suoraan kentälle käytännön valmennustyöhön.


Valmennuksen tuki haluttiin kohdistaa nimenomaan 10-14 vuotiaiden valmentautumiseen, koska näissä ikäluokissa harrastajamäärämme ovat suuria ja valmentajiemme kokemustausta vaihtelevaa. Lisäksi näissä ikäluokissa luodaan perustaa myöhemmällä iällä huipulle nousemiseen tai muuten liikunnalliseen elämäntapaan suuntautumiseen."

 

Paluun Amppariyhteisöön tekevä Hakanen odottaa jo innolla uusia työtehtäviä:

"On hieno tunne hypätä muutaman vuoden tauon jälkeen taas Amppariverkkareihin. Laji ja seura on tässä ajassa mennyt isoin harppauksin eteenpäin ja kehitys jatkuu varmasti edelleen. Pyrin työssäni olemaan mahdollisimman paljon harjoittelussa läsnä paikan päällä. Näin niin valmennus, kuin pelaajisto saavat säännöllisesti yhdet apusilmät lisää toimintaan. Kehitytään yhdessä kohti huippua!"

 

23.09.2020