N1: Naisten edustus valmiina uuteen kauteen

08/23/2019 - 15:49

Naiset edustus

Naiset ovat valmistautuneet kauteen hivenen hiljaisuudessa, mutta puuhaa on silti riittänyt. Joukkue on uudistunut, mutta vuosi sitten aloitettu projekti jatkuu ja harjoituksissa on ollut helppo havaita, kuinka paljon jo nyt ollaan menty eteenpäin.

Vuosi sitten startattu akatemiajoukkue osoitti vahvuutensa ja nyt sen hedelmiä on keräilty meidänkin riveihin useamman pelurin voimin. Lisäksi tällä kaudella edustus ja akatemia tulevat tekemään yhteistyötä myös farmisopimuksen voimin, mikä tarkoittaa näyttöpaikkoja taas uusille lupauksille edustuksessa ja tukea akatemian riveihin 2.divariin.

Edustus toimi ponnahduslautana monelle pelurille kohti ulkomaita (saattoipa joku päätyä niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Joensuu) tulevaksi kaudeksi, mutta ovi kävi tiuhaan myös toiseen suuntaan ja näin saamme tulevalla kaudella nauttia monen uuden ja uusvanhan pelurin otteista kentällä. Uudet pelurit tuovat tullessaan kasamäärin liigakokemusta ja pirteää ilmettä joukkueeseen.

Joukkueen valmennus säilyy tutussa muodossa, Seppo Pulkkisen jatkaessa päävastuussa, adjutantteinaan Jaakko Saavalainen ja Jere Viljanmaa.

O2-naisten Edustus kaudella 2019-2020 (suluissa viime kauden seura):

Maalivahdit
Alina Laitinen (Akatemia ja Muuramen Yritys)
Hanna Räsälä (Happee)
Tanja Matilainen

Puolustajat
Alisa Pöyry
Emmi Mörsky (välivuosi)
Heidi Aukee
Johanna Helminen
Laura Lahtinen
Lotta Ahlström (Akatemia)
Rina Rautala

Hyökkääjät
Emilia Pesonen (Happee)
Henna Autio (O2 II)
Jessica Lustig (Akatemia)
Johanna Väliaho (MultiAnts)
Katriina Louna
Kiia Avikainen
Mari Tuppurainen
Marjukka Silvennoinen (Akatemia)
Roosa Pelto-Arvo (SC Kokkola)
Roosa Virtanen (SU Mendrisiotto, Sveitsi)
Saimi Hyvärinen (Akatemia)
Veera Jalkanen