P18: Kesäkuulumisia

07/23/2021 - 18:25

P18

P18- ikäluokan joukkueet matkalla kohti syksyn SM-karsintoja.

No helou!

Liian kauan on kulunut siitä, kun viimeksi on jotain kirjailtu tänne, niin aloitetaas tämäkin homma taas.

Amppareiden P18-ikäluokan taival alkoi keväällä tutuksi tulleilla try out- tilaisuuksilla, joiden pohjalta valikoitiin Edustus- ja Kilpajoukkueet kaudelle 2021-2022. Joukkueet aloittivat harjoittelun samoin tein ja hommia on paiskittu yhteisesti läpi kesän (ja itsenäisesti myös OT-jaksolla). SM-karsintoihin on aikaa noin kuukausi, joten hirveästi ei ole enää aikaa siihen, kun lähdetään selvittämään, minkä sarjatason Ampparit itselleen lunastavat tälle kaudelle! Ja karsinnathan pelataan siis 21.-22.8.2021 ja mahdolliset jatkokarsinnat sitten seuraavana viikonloppuna.

Edustusjoukkue suuntaa karsintoihin Lempäälän Ideaparkin upouuteen Bläk Boksiin, jossa varsinaisessa Kuolemanlohkossa vastaan asettuvat kivikova Classic Tampereelta, erittäin tulivoimainen Nibacos Kokkolasta sekä aina erittäin kovaa oululaista salibandya edustava OFBC. 

Kilpajoukkue matkaa puolestaan Suomen Turkuun ja legendaariselle Leaf Areenalle, jossa se kohtaa LASB:n Lahdesta, Tepsin ja BeeCeen Turusta sekä SB Vaasan, oletettavasti Vaasasta.

Kinkkinen arpaonni osui siis molempien joukkueiden kohdalle, mutta siitä lähdetään, että Ampparit ovat valmiita vastaamaan huutoon, kun pelit Mustassa laatikossa ja Karkkiareenalla vihelletään käyntiin!

Pre Season Tour käynnistyy Hamptonista

Karsintoja ennen on kuitenkin edessä useampi harjoitusottelu, jotta pelivire saadaan hiottua minttiin. Molemmat joukkueet pelasivat jo ennen OT-jaksoakin, mutta todenteolla peliurakka käynnistyy huomenna lauantaina, kun molemmat joukkueet suuntaavat Hämeenlinnaan ja Loimua Areenalle Steelersin vieraaksi. Päivän aloittaa Kilpajoukkueiden keskinäinen kohtaaminen ja päättää puolestaan Edustusjoukkueiden keskinäinen mähinä.

Edustusjoukkueen Pre Season jatkuukin sitten heti seuraavana viikonloppuna Derbymatsilla Happeeta vastaan ja kisakunto paketoidaan 14.8. Lappeenrannassa SaiPan isännöimänä; välissä pelataaan arkena vielä myös oman seuran P16- ja P21- joukkueita vastaan.

Tästähän se taas uusi salibandykausi käynnistyy todenteolla, tervetuloa mukaan seuraamaan Amppareiden otteita!

Muista ottaa joukkueen somekanavat haltuun, sieltä pääset seurailemaan menoa kaikista parhaiten:

IG: o2jkl_p18

Facebook: O2-Jyväskylä P18

P18

23.07.2021