M2: Uuraisilta neljä pistettä plakkariin

11/22/2019 - 16:20

Sunnuntaina 17.11 oli jälleen pelipäivä Keski-Suomen kovimmassa salibandysarjassa, miesten nelosdivarissa. Lyhyen mutta ytimekkään selonteon illan tapahtumista on kirjaillut joukkueen rookie-osastoon kuuulva Iikka "Ilkka" Aura.

Miehet II - OLO

Ekassa pelissä vastaan tuli lonkeroasuinen OLO. Ennakko-odotuksiin nähden peli oli aika vaisu, mentiin muistaakseni melkeen yhtä päätä koko peli, laukaustenkin ollessa 29-9 meille. O2 sai laajalla rintamalla maalihanoja auki kun Esko Väisänen, Jussi Kemppi ja Niko Räsänen avasivat maalihanat tälle kaudelle. Peli päättyi 8-2 amppareille ja joukkueen parhaana palkittiin maalin muurannut Tommi ”Taiska” Timonen.

Miehet II - Kuukka Gunners

Toinen peli pelattiin Kuukka Gunnersia vastaan, jonka fanijoukot härnäsi amppareita tiukoilla kysymyksillä jo alkulämmöillä. Ensimmäisessä erässä ampparit näytti ärsytettyinä lähes eroottissävytteisiä suorituksia kun mm. Iikka Aura puski maalille Markus Kaarimaisella voimalla ja iski pallon ylipelanneen veskarin selän taakse, sekä Markus Turusen törkeä, lajia epäkunnioittava ”lacrosse goal”, joka avaa Turusen maalihanat tällä kaudella ja hiljentää yleisön. Lukemat 6-1 meille ekan erän jälkeen.
Seuraavat kaksi erää oli melkosta havaijipalloa ja vieraskentän kanssa selviytymistä, mutta Kemppi-Isopahkala-Leppä ketju otti maalintekovastuun harteilleen ja tekivät kolme maalia loppupeliin. Kolmannessa amppareiden puolustus meinasi vähän lipsua ja antoi hommia maalilla loistaneelle Markus Takaselle joka takasi 9-5 voiton.
Ottelun parhaana palkittiin Olli ”pahapoika” Tanninen iskien tehot 1+1.

Pelit jatkuvat Killerin liikuntakeskus Buugilla 7.12. Silloin ampparit pyrkivät jatkamaan kuusi ottelua kestänyttä voittoputkeaan ensin kello 10 Riemua vastaan ja heti perään kello 12 Samson Mulletsia vastaan.