M1: Lauantaina Pirkkalaan!

11/22/2019 - 16:21

Miehet edustus

Vierasottelussa vastaan asettuu sarjanousija Pirkat. Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

O2-Jyväskylä jatkaa Miesten Divarin pelejään tulevana lauantaina 23.11. kun Ampparit matkaavat pitkästä aikaa vierasotteluun. Matkakohteena on Pirkkalan vapaa-aikakeskus, ja vastaan asettuu sarjaan täksi kaudeksi noussut Pirkat. Ottelu alkaa lauantaina klo 15:00. Joukkueet lähtevät kamppailuun ainoastaan pisteen erotuksella toisistaan, joten molemmille suureen tarpeeseen tulevat sarjapisteet ovat taas jaossa!

Divarin tilastot

Pirkat on avannut kautensa Divarissa erittäin positiivisesti ja sarjanousija löytyykin sarjataulukosta sijalta seitsemän, ainoastaan kaksi pistettä sarjan kolmospaikkaa jäljessä. Joukkue on kaatanut tällä kaudella esimerkiski Divarin kärkinippuihin kuuluvat Josban ja FBC Turun, joten kyllä Pirkat on ainakin vaarallisuutensa Divarissa näyttänyt! Edellisessä ottelussa tosin Nurmon Jymy oli pirkkalalaisia vahvempi Pohjanmaalla lukemin 6-1. Pirkkojen pisteykkönen on tällä kaudella ollut kokenut Tommi Ahola tehoin 8+8=16. Kauaksi eivät ole jääneet myöskään Mika Salo (11+4), Antti Jaakkonen (6+8) sekä Oskari Västilä (4+8), jotka ovat Aholan lisäksi vastanneet suurimmasta osasta Pirkkojen maalitehtailua. Pirkkojen maalissa etenkin Joona Pesonen (80,92%) on esittänyt todella vakuuttavia otteita tällä kaudella.

Ampparit puolestaan taisteli edellisessä ottelussaan todella vähämaalisen 3-2 voiton Josbasta. Sarjan keskikasti on silti edelleen tiukka, ja O2-Jyväskylä löytyy "vasta" sijalta yhdeksän, tosin matkaa sarjan kolmospaikkaan on vain se kolme pistettä, mitkä olisi lauantaina mahdollista Pirkkalasta noutaa! Hyökkääjäksi siirtyneen Markus Mannisen maaliputki kasvoi edellisessä ottelussa jo kolmen ottelun mittaiseksi, joten lauantaina saattaa taas helähtää. Viime ottelun erikoisuutena nähtiin myös se, että loistavaa alkukautta pelaava Niki Kaurtola esiintyi ensimmäistä kertaa tällä kaudella puolustajana. Amppareilla on vielä tämän kauden osalta vierasvoitto nappaamatta, joten lauantain Pirkkalaan matkaa varmasti nälkäinen joukkue!

Ottelun seuranta

Solidsportin lähetys

Miehet edustus

Jatkuuko Markus Mannisen maaliputki lauantaina Pirkkalassa? Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

 

Jos et lauantaina Pirkkalaan asti eksy, seurailehan ottelua suorana Solidsportin lähetyksen kautta. 

Kotikaukaloon Ampparit palaa jälleen sitten taas viikon päästä 30.11. kun vuoden 2019 toiseksi viimeisessä kotiottelussa vastaan asettuu EV Akatemia.