P18: Tauko ohi - Kotipelillä jatkuu!

10/22/2021 - 17:42

Otteluennakko

Palokkaan saadaan vieraaksi varsin uusi tulokas ikäluokan salibandykartalla

O2-Jyväskylän P18 Edustusjoukkue jatkaa maaottelutauon jälkeen pelejään 1.Divisioonassa neljännellä ottelullaan, kun tulevana lauantaina 23.10.2021 Palokkaan saapuu vieraaksi seuraava Etelä-Suomen edustaja, Northern Starsin organisaatioon tälle kaudelle perustettu poikajoukkue Stars Floorball Espoosta (olipa pitkä lause).

Tästä lukuun otteluennakkoa, joka jää tosin hieman lyhyeksi, koska kirjailija on tällä hetkellä ammentamassa salibandytietoutta Eerikkilän puolella.

Joukkueet majailevat sarjataulukon sijoilla 3 ja 6, ja vaikka kausi onkin vasta aluillaan, voidaan odottaa erittäin laadukasta salibandyottelua tästäkin, eihän me mitään muita pelata!

Stars on tosiaan poikapuolella melkoisen uusi tuttavuus monelle, sen sijaan tyttöpuolella Northern Stars on tuottanut laadukkaalla työllä pelaajia ylemmille sarjatasoille jo vuosia. Ja varsin nimekkään nipun on Stars P18- ikäluokkaankin haalinut, kun joukkueeseen virtasi Espoon alueen muista seuroista useita pelaajia keväällä. Maaliero 27-31 kertoo myös siitä, että joukkue pelaa erittäin maalirikasta salibandya ja Amppareiden puolustus saa etenkin olla koko 60 minuuttia erittäin valppaana. Hyökkäystä löytyy muun muassa viime kaudella Indiansissa kovia tehoja iskenyt trio Saku Rajala (2+5) - Ben Kolster (2+1) - Romeo Tång (3+4), erittäin laadukkaan laukauksen omaava Sebastian Forsstedt (4+3) sekä Oilersista saapunut Maxim Vesanen (4+2). Tulivoimaa siis löytyy ja peli-intensiteetti tulee olemaan joukkueela varmasti korkealla myös lauantaina.

Mutta mites Ampparit? Viime otteluissa joukkue pelasi todella laadukasta salibandya, tuloksena oli komea 10-4 voitto M-Teamia vastaan sekä erittäin kirvelevä tappio Indiansia vastaan lukemin 5-7. Tappiopelistäkin löydettiin paljon hyviä juttuja ja niistä on myös taas lisää opittu, joten varmasti sisukas ja voitontahtoinen oranssipaitainen parvi tulee kentällä lauantain surisemaan. Maajoukkuetie verottaa kokoonpanoa hieman, samoin kuin syysloma, mutta useampi debytantti pääsee puolestaan tekemään ensiesiintymisensä lauantain ottelussa, mikä on seuran pelaajapolulle todella hieno asia!

Sunnuntaina meillä ei ole omaa peliä, mutta kannattaa pitää silmä tarkkana; useamman tutun nimen saattaa nähdä Miesten Suomen Cupin ottelussa SC Luppoa vastaan.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Live-stream (YouTube)

Niin joo, niitä pelipäivän nostoja ei saanut unohtaa, tässäpä ne kaikille kuukausitilaajille ja Telian liittymän uusijoille luettavaksi ja arvuuteltaviksi:

"Rouhiiko Aapo taas tutulta tontiltaan lisämaaleja vai heilahtaako jopa onetimer?"

"Onko kokoonpanon palaava Matsu tutun armoton kulmissa vihuille?"

"Maistuuko Pappiselle tai Karrille Edaridebyytissä maalihommat vai syöttöhommat?"

"Jatkaako Aatu vanhempien armotonta kurmoottamista?"

"Löytyykö Eelin rannari taas pitkästä aikaa verkon perukoilta?"

"Joko Kuopion mies Vili malttaa itsekin rankaista vai tarjoileeko kavereille paremmille tonteille?"

"Onko Rale hakenut sihdin kohilleen syyslomalta?"

"Olisko pitkästä aikaa viivakantin paikka; kuka hyrskäyttää?"

"Onko maalibiisi vaihtunut?"

"Paljon Jami, Marre ja Samu juoksee Eerikkilässä Piipissä?"

"Monta Noccoo mulla on Eerikkilässä mukana?"

"Miks mää laitoin tähän mitään Eerikkiläkyssäreitä?"

Seuraile peliä striimiltä, tai tule (vain täysin terveenä, turvaväli, maski jne.) nauttimaan Keski-Suomen parhaasta DIvarisählystä paikanpäälle, pallo isketään keskeen klo 12:00! Lauantaina myös Instagramin puolella vuorossa joukkueen ensimmäinen MyDay tällä kaudella.

Otteluennakko

22.10.2021