M1: Triplaviikonloppu!

10/22/2021 - 17:44

Otteluennakko

Amppareiden ohjelmassa Divaria ja Suomen Cupia

Maaottelutauko on vietetty ja on Amppareidenkin aika palata jälleen askiin! Tulevan viikonlopun ohjelma näyttääkin joukkueen osalta varsin hikiseltä, kun lauantaina pelataan Ruskeasuolla Divaria M-Teamia vastaan ja sunnuntaina olisi epistolassa ensin Teho Sport Suomen Cupin kamppailu SC Luppoa vastaan ja illemmalla pitäisi mähistä Divaria jo Raumalla SalBaa vastaan. Huhhuh, kyllä siinä pelattavaa riittää!

M-Team - O2-Jyväskylä, 23.10.2021 Klo 15:30

Viikonlopun aloittaa todella kova kamppailu, kun oranssipaidat matkaa Helsinkiin ja Ruskeasuon Arena Centerille sarjakärki M-Teamin vieraaksi. Isännät ovat napsineet yhdeksästä pelistä peräti seitsemän voittoa ja kaksi tappiotakin on tullut vasta jatkoajan jälkeen, joten melkoisen kova haaste on edessä; toki on todettava että M-Teamilla on myös kaikista eniten pelejä pelattuna tällä kaudella. Ratkaisuvoimaa joukkueesta ei ainakaan puutu sillä Mikko Levänen (8+9), Aki Mäkinen (4+12), Jesse Jokelainen (10+5) sekä Eetu Erkkilä (6+8) majoittavat pistepörssin sijat 2, 3, 4 ja 6. Ja löytyyhän joukkueesta takalinjoilta tietenkin Amppareille erittäin tuttu mies, Palokan suuri suosikki menneiltä vuosilta, itse Vesa Sivula! Maalivahdeista kokenut Tiimiläinen Marcel Straubhaar löytyy lukemalla 84,62% Divarin torjuntatilaston kärjestä.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

SC Luppo - O2-Jyväskylä, 24.10.2021 Klo 12:00

Sunnuntain starttaa Suomen Cupin paikallisderby, kun Amppareita asettuu haastamaan 4-divaria pelaava jyväskyläläinen SC Luppo. Joukkue on kaatanut edellisillä kierroksilla ylemmillä sarjatasoilla pelaavista joukkueista RoPo:n sekä SBS RuPu:n, joten ihan takki auki ei auta Amppareiden peliin lähteä. Joskin saattaa joukkueen kokoonpano hieman junioripainotteinen olla ottelussa, koska illan SalBa- peli Raumalla asettaa aikatauluun hieman vaikeuksia... Anyway, todella hyvää sählyviihdettä on Jyväskylässä sunnuntaina varmasti tarjolla, joten ei muuta kun Palokkaan siitä nauttimaan! Luposta aladivareissa kovaa jälkeä iskenyt Jari Tenkula on kahteen Cupin peliin iskenyt tehot 4+3, häntä kannattaapi seurailla tarkasti.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

SalBa - O2-Jyväskylä, 24.10.2021 Klo 17:00

Viikonlopun päättää toinen Divarin kamppailumme Raumalla, kun kohtaamme sarjaan palanneen SalBan pitkästä aikaa. SalBa aloitti kuaden komeasti, kun maalilla hävityn FBC Turku- ottelun jälkeen joukkue napsi voitot Pirkoista ja Saipasta vieraissa, sen jälkeen on kuitenkin tullut kolme tappiota. Joukkueen ykköstähtenä häärii Salibandyliigassakin aikaisempina vuosina säkenöinyt huipputaitava Jani Lehtoniemi (9+3) ja hyvää taustatukea antavat Mikko Viitanen (2+5), Janne Kuusiluoto (3+3) sekä paljon kokeneet Niko Kaerla (2+2) ja Mikko Immonen (3+0). SalBa on etenkin kotonaan Rauman kauppiksella todella vaarallinen, joten täysi päivätyö on myös sunnuntaina Amppareilla edessä sarjapisteiden eteen!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Heti on siis hikinen paluu Divarin arkeen oranssipaidoilla luvassa. Nousujohteinen käyrä ennen maaottelutaukoa antoi kuitenkin osviittaa siitä, että Amppareiden peli on alkanut löytää uomiaan. Ikinuori Joni Lempinen (10+4) jaksaa hämmästyttää pörssitahdillaan, mutta myös ketjukaverit Kaarlo Mahlberg (2+7) ja Iiro Kinnunen (5+3) ovat pikkuhiljaa päässeet paremmin peliin sisälle tämänkin kauden osalta. Ja eipä sovi unohtaa Elmo Lavosta, joka on jo kahdeksan maalia myöskin tällä kaudella iskenyt!

Tämmöinen viikonloppu siis nyt edessä, seurailehan mukana mikä on Amppareiden kisakunto levätyn tauon jälkeen!

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

22.10.2021