M2: Kaksi pinnaa Tampereelta tuliaisina

10/22/2020 - 15:23

Lauantaina 17.10 Tampereen Spiral-hallissa pelatusta turnauksesta selonteon on toimittanut Kimmo Heino

Ja niin Ampparit lähtivät kauden ensimmäiselle vieraspelimatkalle. Mukaan otettiin kaikki mahdolliset pelaajat ja saimme lopulta koottua kentälliset jolla voitot napataan. Harjoitusviikko on tähän mennessä ollut hieman rikkinäinen, mutta jokainen on valmiina ja odottaa aloitussummeria. Sitä ennen alkulämpät, futista, ja paikat auki. Hallille takaisin saapuessamme peli on jo lähes valmis alkamaan.

Ensimmäinen vastustaja jyväskyläläinen LV.
Ensimmäinen ottelu starttaa. Shokkialku ja viiden peliminuutin jälkeen LV johtaa peliä 2-0. Peli tasoitetaan nopeasti Nikon ja Nicon toimesta. Vielä ennen kuin ensimmäinen erä loppuu täräyttää LV takaisin kahden maalin johtoasemansa 2-4. Toisen erätauon jälkeen peli otti uuden käänteen, valitettavasti ampparien kannalta väärään suuntaan. Henkilökohtaisia virheitä ja unohduksia puolustuspäässä kerta toisensa jälkeen, lukemat taululla 3-8. Pienen kirin ja vahvan YV-pelin ansiosta tulokseksi kaunistellaan vielä 7-9. Häviöstä huolimatta mainittakoon tehomiehet:

Eetu Harmoinen 0+1

Seuraavaan peliin vastaan asettui Kikka-74. Ottelu oli täysin hallussa noin 42 minuuttia. Alussa Jere laittaa pallon nuottaan Markus Kaaren namupassista. Ensimmäinen erä etenee vähin tapahtumin. Toisessa erä amppareiden johtoa lisää Leevi Väänänen ja vastustajalla ei näytä edelleenkään olevan mitään näytettävää. Kun vielä kolmannessa lyö Jussi pallon maaliin havahtuu vastustaja ja tajuaa olevansa salibandyottelussa. Kiri ei aivan riitä ja ottelu päättyy O2-miesten kakkosjoukkueen kauden ekaan vierasvoittoon lukemin 3-2.