N1: Ampparit maailmalla

09/22/2017 - 11:51

Naisten edari lähtee lauantaina jahtaamaan kauden ensimmäistä voittoputkeaan Sipooseen. Emäntäjoukkue ÅIF nousi täksi kaudeksi sarjaan, mutta vastassa on silti vaarallisempi nippu kuin avausottelussa viikko sitten. Joukkue on monille pelaajillemme tuttu jo divariajoilta ja kohdattiinpa nippu harjoitusottelussakin reilu kuukausi takaperin. Tällöin ÅIF teurasti meidät jo avauskympillä ja lasketteli helpohkoon 4-2 voittoon.

Paljon on tuon jälkeen kuitenkin virrannut vettä Tourujoessa ja veikkausta harrastavat iskisivät molemmille varmaan samanlaista kerrointa. Jos ampparittaret saavat sipoolaisten kääntöpelin kuriin ja pelaavat kärsivällisesti, on hyvät saumat kartuttaa pistesaalista. Emäntäjoukkue kuitenkin janonnee avausvoittoa niin kovasti, että nappionnistumista vaaditaan meiltäkin molemmissa päissä kenttää.

Vihun ovelimmista kuvioista vastaa heidän ykkösvitjansa Boman-Kettunen-Hartwall, ja näiden likkojen pitämisessä pois pistesarakkeesta riittää hommia. Meiltä taasen ratkaisuja odotellaan kaksikolta Jalkanen-Avikainen, joiden junnumainen höntyily saattaa hyvin purra organisoituun vastustajaan.

Tunnelmallinen kohtaaminen luvassa ja fiilistä Ingman Areenalla varmasti riittää. Jännätkäähän vähintään tulospalvelun kautta ja saas nähdä kumman leiriin silmätulehdus tällä kertaa iskee.

Tulospalvelu