N1: Odotukset korkealla kohti uusia ympyröitä

07/22/2012 - 10:20

Jännitys alkaa pikkuhiljaa nousta naisten joukkueen riveissä, kun kauden alku vääjäämättömästi lähestyy. Sarjanousun mukanaan tuomat uudet murheet ovat pitäneet taustat kiireisenä pitkin kesää, mutta maton alle nekin on tähän mennessä onnistuttu lakaisemaan. Taustat siis. Ei kukaan oo sattunu näkemään joukkueenjohtajaa ja rahastonhoitajaa? Viimeiset havainnot hankkimassa lippuja Malediiveille.

Asiaan. Tarkoitus tällä tekstillä ei suinkaan ollut pyöritellä ympäripyöreitä latteuksia ja luoda täytettä hiljentyneille sivuille (köhköh), vaan valaista runsaslukuista fanijoukkoamme siitä mitä hiljaiselon aikana olemme puuhailleet. Ensi alkuun hyvät uutiset: lähes kaikki suosikkinne ovat jatkamassa joukkueessa ja monia uusia ja vanhoja naamoja on liittymässä joukkoomme. Tarkempia tietoja nimistä myöhemmässä vaiheessa, kun kyseiset henkilöt kehtaavat tunnustaa pelaavansa meillä. Esimakua tulevasta on kuitenkin saatu jo kesän harjoituksissa ja tulokset olivat rohkaisevia erityisesti testeissä, joissa melkein kaikki pinkoivat cooperin seitsemään minuuttiin ja loikkivat tiehensä alta aikayksikön. 

Tavoitteetkin ovat jo selvät. Suora liiganousu pelaamatta peliäkään, sillä ei olisi reilua vastustajille joutua kokemaan ylivoimaisuuttamme. Reiluna sakkina olemmekin valmiita säästämään kilpailijamme täydelliseltä häpeältä ja pokkaamaan paikan liigassa kabineteissa. Näin varsinainen tavoite eli maailmanvalt... 

Hieman eksyimme taas, mutta kerrotaan vielä faneilta kuultuja terveisiä. Luotto joukkueeseen on korkealla, eikä muutoksia juuri kaivattu. Toivelistalla oli vain pikkujuttuja kuten rantapallon koppaava maalivahti, edes joka kymmenennen kudin kohti maalia pistäviä pelureita ja osaava valmentaja. Joukkue vastasi faneille varsin niukkasanaisesti: Kiitti äiti!

Uutisvirta alkaa pikkuhiljaa taas elpymään ja tietoja pelaajista tullaan tiputtelemaan milloin sattuu. Voimme kuitenkin aloittaa muutamilla tukipilareilla:

Naisten joukkue kaudella 2012-13
Anni Polari
Annakaisa Niemelä
Ina Airola
Kati Pulkkinen
Pinja Juvonen

Seuraava päivitys luvassa jo ennen joulua.