N1: Runkosarjan viimeinen ottelu

03/22/2018 - 13:54

Viimeinen runkosarjapeli pelattiin lauantaina 17.3.2018 ja vastassa oli SB-Pro. Jos kukaan yhtään vastustajaa tuntee, tietää ettei ollut vastassa mikään turha porukka. Pelin alussa ajateltiin, että kyllä me tiedetään, miten kovaa Pro pelaa ja esimerkiksi miten korkealta ne tulee kiinni. Noh ei me ihan ehkä oltu valmiita kuitenkaan (tai ehkä oltiin, muttei silti pärjätty), sillä Pro pyöritti meitä kyllä vähän ku ois pyykit 60 asteessa pyykinpesukoneessa aika lailla koko pelin. Eikä se oo häpeä ollenkaan, sillä Pro nyt vaan oli just sen verran parempi kaikessa.

Ekassa erässä Pro johti peliä kuuden minuutin jälkeen 0-3. Eka erä siis 1-5, toinen erä 1-3 ja kolmas 0-3. Lopputulos siis 2-11. Kyllä me kovasti yritettiin mukana räpiköidä ja mainittakoon pointsit meidän ykköskentälle, jolla homma suju! Muut kentät oli aika suossa eikä oikein saatu sen suurempia kuvioita aikaseksi. Ei niistä sen enempää.

Peli kuitenkin päätty siis 2-11 ja ei sitä auta selitellä, jos toinen on vaan parempi. Kaikki kunnia SB Pro:lle! Kaiken kaikkiaan on kuitenkin turha jäädä tätä peliä tai mennyttä kautta ylipäätään nyyhkyttämään vaan otetaan, etenkin virheistä, opiksi ja laitetaan katseet kohti karsintoja!

Kiitti!