Nokian KRP & O2-Jyväskylä aloittavat yhteistyön kesästä 2024 alkaen

01/22/2024 - 10:05


Nokian KRP ja O2-Jyväskylä aloittavat yhteistyön kesästä 2024 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on tukea molempien seurojen pelaajakehitystä ja seurojen edustusjoukkueiden kilpailullista menestystä. Osana yhteistyötä seurojen miesten edustusjoukkueiden välille muodostetaan farmisopimus, mikä mahdollistaa pelaajien pelaamisen yhteistyöseuran edustusjoukkueessa, kun edustusjoukkueiden sarjatasot ovat eri. Tällä mahdollistetaan molempien seurojen pelaajille omaan kehitystasoon sopivia otteluita salibandyn pääsarjatasolla F-liigassa ja Inssi-Divarissa, mikäli joukkueiden sarjatasot säilyvät samana.

 


Ensi kaudesta alkavalla yhteistyöllä tavoitellaan pitkäjänteisiä hyötyjä molempien seurojen pelaajakehitykseen, erityisesti niiden pelaajien osalta, jotka tavoittelevat murtautumista F-liigatasolle. Yhdessä tekemällä mahdollistetaan pelaajille lisää peli- ja harjoitusmahdollisuuksia kahdelta korkeimmalta sarjatasolta, minkä lisäksi seurojen edustusjoukkueiden pelaajavaihtoehdot kasvavat.

 


Nokian KRP ja O2-Jyväskylä tavoittelevat kumpikin mestaruutta omalla sarjatasollaan ja pyrkivät samanaikaisesti kasvattamaan uusia tulevaisuuden huippupelaajia pääsarjatasolle ja maajoukkueisiin. Yhdistämällä voimamme samaa tavoitetta kohti, saavutamme sen varvemmin.


Nokian KRP toiminnanjohtaja Mika Myllyniemen kommentit:

"Uskon tulevan kauden yhteistyön Amppareiden kanssa olevan hedelmällinen kummallekin osapuolelle, sillä kummallakin seuralla on sen myötä edellytykset kyetä mahdollistamaan otteluita pelaajilleen näille parhaalla mahdollisella sarjatasolla kehityksen takaamiseksi. Molemmilla seuroilla on joukkue Suomisarjassa, joka on osoittautunut hyväksi sarjaksi kehittyä ja saada miesten pelejä SM-sarjaa ikäluokissaan pelaaville junioripelaajille, mutta paikoin askel Suomisarjan ja liigan välillä voi olla melko suuri.

 

Yhteistyö tuo mahdollisuuden meidän pelaajille päästä haistelemaan divarivauhtia, joka täydentää meidän sapluunan tulevaisuuden osalta hyvin pelaajien tasoon sopivien pelien mahdollistamisen suhteen, ja toisaalta me myös voimme tarjota mahdollisuuksia potentiaalisille Amppareiden liigapelaajille vähintäänkin päästä tunnustelemaan liigavauhtia, ja kuka ties uran ensimmäisiä liigaminuuttejakin, jonka jälkeenhän mikä vain on mahdollista."



O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtajan Tuomas Pulkkisen kommentit:

 

Yhteistyö F-liigan yhden parhaimmin menestyvän seuran kanssa on loistava tuki O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueelle ja koko seuran poikien/miesten pelaajapolulle. Nokian KRP:n kanssa meillä on mahdollisuus tarjota pelaajille organisoitu polku Inssi-Divarin kautta F-liigan kärkijoukkueeseen.

 

Yhteistyön kautta pelaajalla on mahdollisuus tavoitella pelipaikkaa F-liigasta ketterästi. Jos pelaajan pelaamisen taso riittää F-liigapeleissä säännölliseen rooliin, saadaan pelaaja F-liigapeleihin mukaan joustavasti. Toisaalta jos peliotteet eivät aivan vielä F-liigatasolle yllä, saadaan pelaajalle hyvää vastetta kehittymiselle isossa roolissa Inssi-Divarissa.

 

Molemmilla seuroilla on laadukasta toimintaa edustusjoukkueiden lisäksi omissa akatemiajoukkueissa ja vanhimmissa poikajuniorijoukkueissa. Pelaajien arkiharjoittelu onnistuu laadukkaasti pelaajan asuinpaikkakunnalla, jota mahdolliset pelit yhteistyöseuran joukkueessa täydentävät. Tavoitteemme edustusjoukkueen menestyksestä eivät ole muuttuneet mihinkään. Päinvastoin kumppanuuden avulla vahvistamme omaa asemaa kilpailussa ja mahdollistamme sekä Nokian KRP:n, että O2-Jyväskylän pelaajille entistä paremmin omaan pelitasoon sopivia pelejä.  

 

Yhteistyö käynnistyy kesällä yhteisellä leiripäivällä ja kesäharjoituskaudelle muodostettavalla F-liigaan murtautumista tavoittelevien pelaajien harjoitusryhmällä.
Nokian KRP

Joukkue