AMPPARIPOJAT MAAJOUKKUETIELLÄ!

01/22/2020 - 18:43

ampparipojat

Salibandyliiton FBA Maajoukkuetien tammikuun tapahtumat ovat hyvässä vauhdissa Eerikkilässä ja mukana on jälleen suuri määrä O2-Jyväskylän joukkueissa pelaavia junioreita!

06-07- pojilla oli vuorossa jälleen perinteisesti Winter Cup- pelitapahtuma. Viime viikolla ikäluokkien ensimmäisissä tapahtumissa sekä -06 että -07 pojissa suvereeniin turnausvoittoon eteni United 1.

United 1 -07 pelasi alkusarjan puhtaalla pelillä , voittaen kolme ottelua maalierolla 43-2. Välierässä kaatui EräViikingit Pohjoinen 12-2 ja finaalissa puolestaan United 2 lukemin 9-3. United 1:stä tapahtumassa edusti Amppareiden Aatu Knuuti!

ampparipojat

 

United 1 -06 klaarasi alkusarjan niin ikään puhtaalla pelillä, maalieron ollessa 20-7. Välierässä EräViikingit Itä kaatui 9-2 ja tiukassa finaalissa United 2 sai taipua 7-4. Nollakuutosten United 1:stä tapahtumassa edustivat O2-Jyväskylän Jami Markkanen sekä Marius Niemelä!

ampparipojat

 

Tällä viikolla pelattiin sitten ikäluokkien jälkimmäiset tapahtumat. -06 pojissa turnauksen voiton nappasi United 3 tutulla kaavalla; puhtaasti pelattu alkusarja, välierässä kaatui Oilers White ja finaalissa joukkue nujersi puolestaan hienosti Jyväskylää myöskin edustaneen Happeen.
United 3:sta edustivat tapahtumassa Amppareista Samuel Maja ja Nuutti Leskinen!

ampparipojat

-07 pojissa United 3 putsasi myös alkusarjan helpohkosti puhtaalla suoralla, välierässä Karhut jäi täysin jalkoihin ja finaalissa United- ryhmien keskinäisessä välienselvittelyssä nähtiin erittäin tiukka vääntö, joka päättyi lopulta United 4:sen voittoon.
United 3:sta edustivat tässä tapahtumassa O2-Jyväskylän Aaro Kokko sekä Joona Pirttimäki!

Näin saivat siis 06-07 pojat päättää Winter Cupin niin kultaisissa kuin hopeisissakin tunnelmissa, ja kuten mainittu, erittäin komea määrä oli edustusta Amppareista mukana!

Helmikuun alussa on vuorossa vielä -05 poikien tapahtumat, ja siellä Ampparipojista ovat mukana Elmeri TiilikainenMatias Knuuti sekä Vili Avikainen.

Leireille valituista pelaajista Aatu, Jami, Marius, Samuel, Nuutti, Elmeri, Matias ja Vili edustavat tällä kaudella C2-poikien SM-sarjassa pelaavaa O2JKL/MuurY yhteisjoukkuetta, ja Aaro sekä Joona puolestaan O2-Jyväskylän D1-poikien joukkuetta. Samuel, Nuutti ja Vili ovat myös yhteistyöseura Muuramen Yrityksen pelipassipelaajia.

Suuret onnittelut kaikille valinnoista ja jo tapahtuman pelanneille onnittelut myös hienosta menestyksestä!

22.01.2020