N1: Silmät kiinni ja sinne päin..

12/21/2010 - 00:01

Ampparinaiset palasivat kalenterivuoden viimeisestä turnauksesta Hämeenlinnasta saaliinaan yksi päänahka ja toinen melkein.

Päivän ensimmäinen vastus oli lohkossa toisena oleva FT Trackers. Peli oli ehkä naisten kauden paras. Puolustus toimi nöyrästi ja palloa uskallettiin hallita. Pelin ensimmäisen maalin teki Trackers, mutta sen ei annettu haitata, vaan maaleja jahdattiin hyvällä uskolla. Silmät kiinni ja sinnepäin -motto palkittiin ja O2:n maaleista vastasivat Age ja Leenu. Trackersin kauden ensimmäinen häviö oli tosiasia.

Toisessa pelissä vastaan tuli Hämeenlinnan toinen joukkue Pisku. Tämä peli alkoi hieman kaoottisemmissa merkeissä ja Pisku pääsikin jo 0-2 tilanteeseen ennen kuin O2 pystyi avamaan maalihanat. Peli oli kuitenkin järkyttävää räiskimistä, missä todistuksena mm. Hannan auennut silmäkulma vastustajan mailan käydessä "hieman korkealla". Valitettavaa oli myös tuomarilinja, jossa juuri ja juuri ko. tilanteesta voitiin antaa 2 minuuttia, kun aihetta olisi ollut 5 minuuttiin. Pelissä nähtiin vielä hyvä kiri, mutta Pisku vei (ei niin ansaitusti) pelin pisteet mukanaan. O2:n maalit tekivät Pinja, Lazer ja Leenu.

Naiset asettautuvat nyt joululoman viettoon ja jatkavat jälleen pelejään 8.1.2011 kotiturnauksen muodossa. Tervetuloa silloin kannustamaan!