Surinaa Hämeenlinnassa!

10/21/2018 - 14:41

Hämeenlinnan Nummikeskuksessa kävi vilske, kun Sisä-Suomen 3.divisioonan salibandyjoukkueet kokoontuivat taas ottelemaan. Meidän omat pelit sijoittuivat päivälle/iltapäivälle, joten saimme nukkua hieman pidempään mitä aikeisempana turnauspäivänä. Klo 9:00 bussin nokka suuntasi kohti Hämeenlinnaa. Pelireissulla meillä oli myös mukana mahtavasti hommansa hoitanut viereileva valmentaja Tero Laitinen. Kiitos hänelle vielä hyvästä työstä!

Ampparit

Kuva: Lämppää pämppää!

O2-Jyväskylä III-Riemu (1-1)

Turnauspäivän ensimmäinen peli oli paikalliskamppailu kun vastaamme asettui Riemu. Ajatuksena oli, että pelistä tulisi hyvin tiukka. Tavoitteena oli puolustaa hyvin ja iskeä nopeilla vastahyökkäyksillä.

Ensimmäisessä erässä haimme tuntumaa peliin. Heti erän alussa Riemu sai onnenkantamoisen ja pallo vieri maaliin kaikkien jalkojen ohitse. Maalivahtimme Zeni Lahtinen #1 sai kuitenkin pidettyä päänsä kylmänä ja hoiti maalinsuun mallikaasti pelin loppuun saakka. Joukkueemme Nina Lager #24 rokotti samalla mitalla takaisin tasoittamalla pelin 1-1 ajassa 11:57. Toisessa erässä saimme pelin jo pyörimään paremmin ja tilanteita alkoi syntyä enemmän. Peli oli tasaista vääntöä. Kolmannessa erässä puolestaan saimme joukkueemme surisemaan toden teolla ja vetoja alkoi satamaan, sekä vastustajan päädyssä painettiin kovaa tilanteet loppuun saakka. Peli päättyi väännöstä huolimatta 1-1 tasapeliin.

Ensimmäisen pelin vähiten paskimman pelaajan nimityksen sai Silja Polvi #3 ja eniten mustelmia otti Erika Kamsula #13.

MIG II-O2-Jyväskylä III (3-3)

Päivän toiseen otteluun lähdimme aika samoilla ajatuksilla kuin edelliseenkin. Pelataan asenteella, tilanteet loppuun ja koitetaan iskeä nopeilla vastahyökkäyksillä. Maalinsuulla tässä pelissä vartioi Jonna Luopa #2, joka torjui mallikaasti pitkin peliä.

MIG II:sta vastaan pelasimme hyvää peliä, mutta ailahtelevasti. Tästä kertoo puolestaan tulokset. Ensimäisessä erässä olimme 0-2 johtoasemassa. Ensimmäinen maali syntyi keskialueen avauksesta, kun joukkueemme Erika Kamsula #13 avasi pelin roikkupallolla, joka kantoi maaliin asti. Toinen maali syntyi Nina Lagerin #24 saatuaan pallon Erika Kamsulalta #13 ja vetämällä vedon vasempaan ylänurkaan. Toisessa erässä maaleja tehtiin puolin ja toisin. Tilanteen ollessa 1-2 joukkueemme Sini Kärkkäinen #18 avasi pistetilinsä upottamalla pallon Miia Jämsénin #8 syötöstä vastustajan verkkoon. Erä päättyi loppujen lopuksi 2-3. Viimeinen erä oli tasainen ja MIG II:n pääsi tasoihin. Pääsimme viimeisessä erässä vielä ylivoimalle. Ylivoima ei tällä kertaa kantanut tulosta, sillä maaleja ei syntynyt. Peli päättyi kovan kamppailun jälkeen 3-3 tasapeliin.

Tämän pelin vähiten paskimman pelaajan tittelin sai ansaitusti Henna Julkunen #4 ja mustelmat joukkuueen puolesta otti Sara Lepomäki #14. Koko turnauksen onnistujaksi palkittiin Parturi-Kampaamo Sirpan muistamisella Eeva Hänninen #11, joka pelasi molemmat ottelut tahdolla ja tilanteet loppuun asti. Kiitos huoltojoukkomme Juulia Järvelin ja Anna Katila huolenpidosta ja tilastoista!

Ampparit

Kuva: Bussissa kotia kohti!

Kaiken kaikkiaan nappasimme mukaamme kaksi pistettä! Moni joukkuelaisista toi esille, että turnauspäivä oli monella tapaan onnistunut. Olimme liikkeellä positiivisin mielin, asenteella ja kannustaen. Lämpät hoidettiin hyvin ja innostavasti, valmentajaa ja joukkuetovereita kuunneltiin sekä vietiin neuvot käytäntöön. Paluumatkalla oli väsynyttä, mutta iloisen oloista porukkaa. Kiitämme vielä kuljettajaa, joka kuljetti meidät turvallisesti paikan päälle ja takaisin kotiin!

Seuraava turnaus pelataan Tampereella Spiral-hallilla 10.11, joilloin vastaan saamme YPA II:sen sekä toistamiseen MultiAnts:n.