M1: KAIKKIEN AIKOJEN AMPPARIT!

08/21/2020 - 16:10

Miehet edustus

O2-Jyväskylän joukkue alkavalle kaudelle on valmis. Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Jyväskylässä voidaan tulevalla kaudella valmistautua kaikkien aikojen kovimpaan Ampparisurinaan, sillä O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen kokoonpano tälle alkavalle Divarikaudelle 2020-2021 on nyt valmis! Viimeisimpinä kiinnityksinä joukkueessa jatkaa puolustaja Niko Ilmonen, ja uutena pelaajana mukaan liittyy ehkä koko kesän kovimpana hankintana Johannes Jokinen!

Neulamuikkurankkarit ja jousipyssyrannarit saavat jatkoa!

Amppareiden takalinjoilla jatkaa ensi kaudellakin toisen sesonkinsa oranssipaidassa aloittava Niko Ilmonen. Salibandyliigassa Happeen paidassa 65 runkosarjan ottelua (10+10=20) ja 23 playoff- kamppailua (2+4=6) pelannut 25-vuotias Ilmonen hääri viime kaudella Amppareissa alakerran pallollisena dominaattorina ja erittäin kovana viivapelotteena, kirjauttaen 25 runkosarjan otteluun tehot 6+14=20. Koko uransa puolustajana pääsääntöisesti pelannut ”Ilppi” heitettiin viime kaudella onnistuneesti myös uudelle tontille, kun hänet nähtiin kauden aikana myös sentterinä.

”Hienoa saada Ilppi mukaan myös kaudelle 2020-2021! Jokainen divarijoukkue olisi varmasti valmis ottamaan tuollaisen määrän pallollista osaamista joukkueeseensa kuin mihin Niko pystyy. Ilppi tulee veivaamaan vastustajan silmämunat solmuun useamman kerran kauden aikana. Samalla odotetaan muutamaa jousipyssyrannari- kihautusta keskitaljaan!”, kommentoi Ilmosen jatkoa päävalmentaja Joonas Kaasalainen.

Miehet edustus

Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

Siirtoikkunan kovin jytky – Johannes Jokinen Divariin ja Amppareihin!

Eilen julkaistiin myös yksi koko Suomen salibandykesän kovimmista uutisista, kun uutisoimme, että 27-vuotias Johannes Jokinen siirtyy täksi kaudeksi Amppareiden riveihin. Viime kaudella Happeessa Salibandyliigaa pelanneen Jokisen CV on Divariin varsin kovaa luettavaa; Salibandyliigassa 104 runkosarjan ottelua Happeessa ja Nokian Krp’ssä (57+83=140), 16 playoff- kamppailua Hirvipaidassa (6+11=17), Suomenmestaruus 2014, SM-Pronssi 2016 sekä kokemusta ja menestystä myös Ruotsin Superliigasta ja Allsvenskanista (Linköping ja FBC Kalmarsund) sekä Sveitsin NLA:sta (Kloten-Bülach Jets).

Hyökkääjän tontilla monipuolisesti operoiva ”Jossu” muistetaan myös juniorivuosilta varsin tehokkaana, ja muuan Peter Kotilaisen tutkaparina, kun kaksikko johdatti Happeen A-nuoret aikanaan useaan perättäiseen Suomenmestaruuteen. Ja nyt tämän taiturimaisen pelurin otteita päästään ihastelemaan myös Amppareissa, kun Jossu täydentää viimeisenä pelaajana O2-Jyväskylän joukkueen täksi kaudeksi!

Jokisen kanssa samassa joukkueessakin aikanaan pelannut Kaasalainen ei paljoa tyytyväisyyttään peitellyt viimeisestä kiinnityksestä:

”Johannes on vuosien saatossa antanut näyttönsä salibandyn, "tuon oranssin verannan shakin" saralta. Johannes tulee olemaan kauden aikana todella tärkeä palanen Amppareiden tarinassa. Jossu tulee sivaltamaan kenkälaatikkoon runsaammin kauden aikana!”

TERVETULOA AMPPAREIHIN JOSSU!

Miehet edustus

Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

O2-Jyväskylä 2020-2021

Näin ollen Amppareiden joukkue tulevalle kaudelle on siis valmis. Uutisoimme tällä viikolla myös joukkueen uudistuvasta kapteenistosta: tällä kaudella kapteenin nauhaa kantaa joukkueeseen paluun tehnyt Joonas Lundell, ja varakapteeneina toimivat Markus Manninen, Lauri Lavonen sekä Jani Kuronen.

Kokonaisuudessaan Amppareiden joukkue vuosimallia 2020-2021 näyttää seuraavalta (suluissa viime kauden seura, jos joku muu kuin O2-Jyväskylä Miesten Edustus):

Maalivahdit:

Tommi Kauppinen

Henri Tikkanen

Puolustajat:

Niko Ilmonen

Karel Joutsimäki

Niki Kaurtola

Jani Kuronen ”A” (O2-Jyväskylä Akatemia)

Lauri Lavonen ”A”

Joonas Lundell ”C” (SB Welhot)

Lari Mäkelä

Julius Sieppi (välivuosi)

Hyökkääjät:

Johannes Jokinen (Happee)

Joni Lempinen

Kaarlo Mahlberg

Markus Manninen ”A”

Mikael Määttä (Happee Steamers)

Iiro Pieviläinen

Niklas Pulli

Tuomas Rautiainen (Happee)

Patrik Salmensaari (O2-Jyväskylä B-juniorit)

Oscar Salminen (Happee)

Ilkka Tepponen

Mitri Tuomala (Happee A-juniorit)

Toimihenkilöt:

Joonas Kaasalainen, Päävalmentaja

Pauno Kajoksinen, Valmentaja

Ismo Nybacka, Valmentaja

Pasi Rautio, Maalivahtivalmentaja

Joel Wenning, Fysiikkavalmentaja

Axel Asplund, Joukkueenjohtaja/Yhteyshenkilö

Jussi Kangas, Huoltopäällikkö

Joona Kaski, Sosiaalinen media ja markkinointi

Marko Ylennysmäki, Rahastonhoitaja

Jani Saukko & Jari-Arvi Mäkelä, Yhteistyökumppanit

Joukkue koki siis vaihtuvuutta todella paljon viime kauteen peilaten, mutta nyt kasaan saatu joukkue lienee eittämättä silti Amppareiden historian kovin joukkue! Myös toimihenkilöpuoli sai kovia vahvistuksia, kun pelaajauransa päättäneet Ismo Nybacka sekä Joel Wenning nähdään tulevalla kaudella joukkueen valmennuksessa. Amppareiden suorituskäyrä Divarissa on ollut noususuhteinen kaikilla kolmella kaudella, mutta tulevalla kaudella halutaan ottaa vielä selkeämpi steppi kohti huippua:

”Amppareiden joukkue vuosimallia 2020-2021 tullaan muistamaan raikkaasta sekä aktiivisesta pelaamisesta. Käsillä on kaikkien aikojen joukkue, joten tulkaahan katsomaan peleihin millaisia taikoja ampparit ovat pesästään kaivaneet!”, kommentoi Kaasalainen tämän kauden Amppariparvea.

Tavoitteet tehtiin myös heti selväksi:

”Joukkueen itsensä asettama tavoite kaudella on Divarin mestaruus.”

KAUSIKORTTIKAMPANJA startannut myös!

Joukkueen julkaisemisen kunniaksi käynnistimme myös nyt noin kuukausi ennen Divarin alkua Edarin Kausikorttikampanjan!

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen kausi Divarissa starttaa 19.9.2020 Jyväskylän Monitoimitalolla Pirkkoja vastaan. Tilaamalla kausikortin varmistat paikkasi Amppareiden kotiotteluissa ja olet mukana tukemassa miehiä kohti Divarin mestaruutta.

Kausikorttikampanjassa kausikortin hinta laskee sitä mukaan kun kortteja tilataan! Kolmeenkymmeneen tilaukseen asti kausikortin hinta on 40€/kortti. Tämän jälkeen hinta laskee niin, että parhaimmillaan kortin hinta tippuu kahteenkymmeneen euroon, kun tilauksia on vähintään 100 kpl.

Kausikortin hinta eri tilausmäärillä:

1-29 kausikorttia - 40€
30-49 kausikorttia - 35€
50-74 kausikorttia - 30€
75-99 kausikorttia - 25€
100 + kausikorttia - 20€

Kausikorttikampanja jatkuu 20.9.2020 asti. Tilatut kausikortit voi noutaa joukkueen kotiotteluista tai joukkueen pelaajien kautta. Kausikortit laskutetaan tai ne voi maksaa kotiottelun lipunmyyntiin.

HUOM! Kausikortin tilaaminen on sitova ostopäätös. Kausikortin hinta on enintään 40€/kortti.

Nyt siis pääset hyppäämään Amppareiden matkaan kohti kaikkien aikojen Divarikautta; ole nopea ja tilaa kausikorttisi TÄSTÄ!

Miehet edustus

 

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

 

21.08.2020