M1: Äyien treenipelipörinää - vastassa tuttuja naapuriseurasta

08/21/2017 - 11:41

Miehet edustus

Edeltävän viikon aikana edarin äyät ovat pelanneet kaksi harjoitusottelua, ensimmäisessä vastaan asettui edellisen harjoitusottelun tapaan ensi kaudella 2. divaria pelaava ja monelle ampparipelaajalle tuttu vastustaja, Happee Steamers. Ottelussa hieman varamiehisenä pelanneet ampparit joutuivat lopulta taipumaan 7-8 numeroin. Tästä ottelusta puuttuivat mm. kaikki mahdolliset tulevan kauden floppihankinnat Laakso, Suihkonen ja Pieviläinen, joista kaksi ensin mainittua hyvästelivät perheitään kotipaikkakunnillaan ennen muuttoaan isolle kirkolle.


Torstain harjoitusottelussa monnarin kotiparketilla vastaan asteli samaisen organisaation hirvenvasat eli Happeen A-juniorit. Edellistäkin ottelua kapeammalla ja pienemmällä rosterilla kaukalossa esiintynyt amppariparvi onnistui nostamaan tasoaan kahden ensimmäisen erän jälkeen, jotka muistuttivat pallollisen pelin osalta lähinnä maalivahti Henri Tikkasen pihasählypelejä ja nousemaan 1-4 tappioasemasta 8-5 voittoon. Ottelussa saatiin esimakua uusimpien miljoonamiesten pelistä kun puolustaja Aatu Suihkonen oli jättänyt kalakukkolandian taakseen ja saapunut Jyväskylään. Lisäksi jo ensimmäisessä harjoitusottelussa Steamersia vastaan nopeudellaan väläytellyt Iiro Pieviläinen oli saatu takaisin Euroopan suurilta salibandykentiltä ja herrat näyttivätkin sellaisia otteita, että ”miljoonamies” lisänimen jo saaneet pelimannit välttynevät ehkä ”floppihankinta” –nimitykseltä ja se pysynee edelleen ainoastaan Järvenpään kauniin pojan riesana.


Seuraava harjoitusottelu edustusamppareilla on keskiviikkona 30.8. kun vastaan asettuu naapuriseura Happee. Kyseinen ottelu pelataan Palokan koulukeskuksella ja alkamisajasta tiedotetaan lähempänä lisää!
Toimitus toivottaa kaikille seuraajille iloista loppukesää ja ilmoittelee taas tulevasta kun on jotain ilmoiteltavaa!