O2JKL/MuurY C2-Pojat (-05): Kausi 2019-2020

07/21/2019 - 15:40

ampparipojat

Ikäluokan joukkueiden toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin.

Kesä on lämpimimmillään ja monille se tietää lomailun aikaa. Amppareiden C2- pojat viettävät kuitenkin kesän rankan ja päämäärätietoisen harjoittelun merkeissä, kun elokuun lopulla koittavat ikäluokan SM- karsinnat ovat enää reilun kuukauden päässä!

C2- ikäluokan toiminta kauden 2019-2020 osalta käynnistyi keväällä Try Out- jakson merkeissä, jonka jälkeen ikäluokkaan on muotoutunut kolme joukkuetta: O2JKL/MuurY (EDUSTUS), O2JKL II (KILPA 1) ja O2JKL III (KILPA 2), joissa on yhteensä peräti 57 pelaajaa tällä hetkellä! Todella hienolla määrällä on siis päästy C- ikäluokka aloittamaan.

Harjoittelu käynnistyi heti Try Outien jälkeen toukokuun puolivälissä, kun joukkueet harjoittelivat vielä osittain yhdessä ja osittain omina ryhminään. Juhannukselta aloitettiin kolmen viikon Omatoimijakso, jonka jälkeen Edustus ja Kilpa 1 palasivat takaisin joukkueen harjoituksiin valmistautumaan kohti syksyn SM- karsintoja. Kilpa 2- joukkue aloittaa harjoittelunsa elokuussa ja osallistuu Salibandyliiton Aluesarjaan.

Edustus ja Kilpa 1- joukkueiden Kesäharjoittelun toinen osa käynnistyi OT- jakson jälkeen pelaajapalaverien merkeissä, joissa joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt asettivat yhdessä tavoitteet syksylle, käytiin läpi joukkueiden yleisiä toimintatapoja sekä harjoittelua, ja valittiin myös joukkueiden kapteenistot. 

Edustusjoukkuetta johdattaa #58 Samuel Maja, varakapteeneinaan #7 Matias Knuuti ja #74 Valtteri Raulo.

Kilpa 1:sen kapteeniksi valittiin #16 Miko Huovila ja varakapteeneiksi #24 Joonas Pappinen ja #47 Miro Ruohonen. 

Molemmat joukkueet harjoittelevat kesällä 3 kertaa viikossa joukkueen omilla harjoitusvuoroilla ja 2 kertaa viikossa seuran järjestämissä aamuharjoituksissa. Myös harjoitusottelukalenterit ovat alkaneet täyttyä, ja etenkin Edustusjoukkue on herättänyt kiinnostusta ihan ympäri Suomen. Kaikki tulevat ottelut voit nähdä nettisivujen Ottelut- välilehdeltä. 

SM-Karsinnat 24.-25.8.2019

Kuusi viikkoa kerkeävät joukkueet hikoilla ennen kuin elokuun lopussa koittavat ne odotetut, tämän -05 ikäluokan ensimmäiset SM- karsinnat.

Edustusjoukkue arvottiin lohkoarvonnoissa lohkoon F, jonka muut joukkueet ovat Westend Indians (Espoo), Papas (Kajaani), Voima (Imatra) sekä SC Classic II (Tampere). Ottelut pelataan Imatran Urheilutalolla.

Kilpa 1 sai puolestaan aika kovan arvan, sillä joukkue arvottiin C- lohkoon, jossa pelaavat lisäksi Karhut (Pori), SPV (Seinäjoki), FoSu (Forssa) ja OFBC (Oulu). 

Lohkojen voittajat pelaavat kaudella 2019-2020 C2- ikäluokan SM- sarjaa. Lohkojen 2. ja 3. sijoittuneet puolestaan pelaavat seuraavana viikonloppuna SM- Jatkokarsinnoissa, joissa ratkotaan loput paikat SM- sarjaan. SM- sarjan ulkopuolelle jäävät joukkueet jatkavat kauttaan Alueellisten sarjojen karsinnoissa. 

Karsintojen Otteluohjelmat:

Lohko C (O2JKL II)

Lohko F (O2JKL/MuurY)

Vierumäen Salibandyakatemia

Kaudella 2019-2020 O2-Jyväskylän C2- pojat osallistuvat myös muun toiminnan lisäksi myös Vierumäen Salibandyakatemiaan. Akatemia sisältää kauden aikana 4 kolmen päivän leiritystä Vierumäen Urheiluopiston hienoissa puitteissa ja olosuhteissa. Leireillä joukkueilla on ohjelmassaan muun muassa laji- ja fysiikkaharjoituksia, luentoja ja pelejä. Akatemian muut joukkueet tällä kaudella ovat Pelicans SB C2, Sudet SB C2 sekä LASB D1. Omien valmentajien lisäksi pelaajille oppia ammentavat Akatemian leireillä muun muassa Mikko Kohonen sekä Miko Kailiala. Salibandyakatemian toiminassa ovat aikaisempina vuosina olleet mukana Amppareiden -02, -03 ja -04 ikäluokkien pelaajia, joten mielellään jatkammekin tätä perinnettä!

Ensimmäinen leiri Vierumäellä on edessä heti SM- karsintojen jälkeen 26.-28.8.2019. 

Pysy touhuissa mukana - Ota SoMe- kanavat seurantaan!

Ikäluokan toiminta näkyy ja kuuluu isosti myös sosiaalisen median puolella tällä kaudella. Varmistathan siis, että pysyt toiminnassa mukana, ja käyt ottamassa seurantaan joukkueen sivustot Instagramissa ja Facebookissa!

IG: @o2jklmuury05

FB: O2JKL/MuurY -05

 

#c2pojat #surinaa