M1: Sampo Laukkala Ampparipaitaan!

06/21/2021 - 18:27

Sampo Laukkala

Kokenut Laukkala oli aikoinaan nostamassa O2-Jyväskylää Divariin. Alkuperäiset kuvat: Juha Käenmäki, Juhani Järvenpää

Kesän siirtomarkkinoilla tänä vuonna hieman hiljaiseloa viettänyt O2-Jyväskylä päräyttää Juhannusviikon käyntiin todella kovalla pelaajauutisella; tulevalla kaudella Amppareiden hyökkäyksessä nähdään M-Teamista siirtyvä Sampo Laukkala!

173 ottelua Divarin runkosarjassa ja pudotuspeleissä pelannut Laukkala on kuulunut jo vuosia Divarin johtaviin pelaajiin, onhan pistesaldokin varsin kova 111+64=175. Ensimmäisen kerran Laukkala nähtiin Divarissa jo 10 vuotta sitten, joten todella kokeneesta kehäketusta on kyse. Tililtä löytyy myös 48 Liigaottelua (16+11=27), nekin kaikki M-Teamin paidassa. Mikään uusi kasvo Laukkala ei kuitenkaan Amppariyleisölle ole; Sampo oli kaudella 2016-2017 mukana nostamassa Amppareita Liigaan yhtenä joukkueen tehokkaimmista pelaajista!

Todellisesta huippuvahvistuksesta on siis kyse ja Sampo tulee varmasti olemaan tulevalla kaudella todella iso palanen Amppareiden joukkueessa; niin pelikokemuksen kuin pörssienkin avulla!

Tervetuloa takaisin Amppareihin Sampo!

Sampo Laukkala

Alkuperäinen kuva: Juha Känmäki / Taustan alkuperäinen kuva: Juhani Järvenpää

 

Joutsimäki jatkaa – Valmennus täydentyy myös

Aikaisemmin toukokuun lopulla uutisoimme myös kolmesta muusta sopimuksesta, kun pelaajistosta Karel Joutsimäki jatkaa joukkueen takalinjoilla ja todellinen Amppari-ikoni Ismo Nybacka jatkaa puolestaan fläpin varressa valmennuksessa. Uutena nimenä mukaan joukkueeseen on liittynyt fysiikkavalmentaja Mikko Jokinen.

Amppareiden puolustuksen tärkeimpiin hahmoihin kuuluvalle Joutsimäelle alkava kausi on viides O2-Jyväskylän Divarimiehistössä. Yhteensä 85 Divarin runkosarjan ottelussa sekä neljässä pudotuspelikamppailussa on syntynyt tehot 5+9=14.

Amppareilla on tällä hetkellä kasassa sopimukset kahden maalivahdin ja 11 kenttäpelaajan kanssa, ja joukkue jatkaa rakentumistaan lopulliseen muotoonsa läpi kesän.

Sopimustilanne 21.6.2021:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Joni Vainio

Kenttäpelaajat: Markus Manninen, Lari Mäkelä, Lauri Lavonen, Väinö Pulkkinen, Riku Kulmala, Mitri Tuomala, Iiro Kinnunen, Kaarlo Mahlberg, Joonas Lundell, Karel Joutsimäki, Sampo Laukkala

Valmennus: Jouni Juurela (Päävalmentaja), Ismo Nybacka, Mikko Jokinen

21.06.2021