M1: Kahden kotipelin viikonloppu!

01/21/2021 - 15:21

Otteluennakko

Perjantaina taistellaan Palokassa ja sunnuntaina Monnarilla. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Ampparit lähtee tulevana viikonloppuna katkaisemaan hieman viheliäistä tappioputkeaan, kun joukkue pelaa kaksi kotiottelua Divarissa. Huomenna perjantaina Palokkaan saapuu vieraaksi sarjakakkonen Koovee ja sunnuntaina vieraaksi saadaan puolestaan sarjan neljäntenä majaileva SaiPa Lappeenrannasta. Sunnuntain ottelu pelataan poikkeuksellisesti Jyväskylän Monitoimitalolla. Sarjataulukon kahdeksannelle sijalle valahtanut O2-Jyväskylä kärsi syyskaudella tappion molemmille joukkueille vieraissa, joten joukkue lähtee kotituplaan erittäin suurella revanssihengellä!

Erittäin vakuuttavaa kautta pelaava Koovee on iskenyt Divarissa eniten maaleja kaikista joukkueista (161), toisaalta taas päästettyjäkin maaleja on huomattavasti enemmän kuin muilla kärkipään joukkueilla. Todella maalirikkaita pelejä harrastava joukkue siis perjantaina vierailulle saapuu, ja Amppareilla ei varmastikaan ole yhtään varaa uinailuun, jos tappioputki halutaan katkaista. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa lokakuussa Koovee oli selkeästi vahvempi lukemin 11-4, joskin tuolloin Amppareilla oli takanaan todella pitkä pelitauko peruuntuneiden pelien johdosta. Tamperelaiset saapuvat Palokkaan kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen ja koko Divarin ehdotonta eliittiä edustavat sarjan pistepörssin kärkipään kolmikko, pörssikärki Jere Oksanen (27+17), pörssikolmonen Jani Rajala (16+19) sekä pörssinelonen, erittäin lahjakas nuori latvialaistähti Peteris Trekse (11+24). Lisäksi etenkin puolustuspään liiderit Eetu Sariola (16+6) ja Aki Hietanen (5+14) sekä Divarin tähtiosastoon kuuluva hyökkääjä Samuli Salomaa (14+7) ovat todella huikeita pelimiehiä. Maalissa kokenut Antti Kortetmaa kantaa isoa vastuuta.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Sunnuntain vierailija, Suomen salibandykartan tuoreimpiin nimiin kuuluva SaiPa on pelannut myös erittäin positiivisen alkukauden ja lappeenrantalaiset ovat alusta asti osoittaneet olevansa aivan Divarin kärkipäätä. Myös SaiPalla on allaan vakuuttava neljän pelin voittoputki, ja aika kovana tason osoituksena joukkue löi viime viikolla SB Vantaan hurjin lukemin 16-5. Joulukuussa pelattu Amppareiden ja SaiPan edellinen kohtaaminen oli todella tiukka loppuun saakka ja päättyi keltapaitojen voittoon lukemin 6-3. Myös lappeenrantalaisilta löytyy Divarin pistepörssin kärkipäähän erittäin kova kolmikko; sarjan pistepörssin kakkonen Oskari Möykkynen (24+12), Divarin parhaimpiin pelaajiin kuuluva Juuso Kekki (18+15) sekä erittäin taitava puolustaja Jere Niemelä (17+15). Myös Jarno Pensikkala (16+11) on ollut viime aikoina erittäin kovassa vireessä, ja seurata kannattaa tarkasti myös nuorten maajoukkueissa usein nähtyä Julius Huppusta (8+11).

Sunnutain peli on Solidsportin kuukauden ottelu ja se tuotetaan monikameralähetyksenä!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Amppareiden vuoden avaus ei ole tosiaan vielä pisteitä tuottanut, mutta viime pelissä FBC Turkua vastaan oli jo huomattavissa taas askeleita kohti parempaa. Vastukset ovat edelleen aivan sarjan kärkiluokkaa, joten nyt joukkueella olisi taas paikka osoittaa, että myös Ampparit sinne kärkeen kuuluu!

Edelleen joudutaan jatkamaan ilman yleisöä, mutta muistathan seurailla pelejä Solidsportin kautta ja olet hengessä mukana kannustamassa Ampparit taas voittojen tielle!

Otteluennakko

 

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

21.01.2021