N1: Parkanossa pakkopullaa popsimassa

01/21/2012 - 00:01

Naisten joukkue pääsi tällä kertaa mittelemään taitojaan Parkanoon emäntäjoukkue PaPoa ja jo kovin tuttua Probellia vastaan. Ennakkoon vaikeiksi tiedetyt "pakkovoitto"-ottelut osoittautuivat juuri niin nihkeiksi kuin saatettiin pelätä, mutta rutiinitaso oli kuitenkin sen verran vastustajia korkeammalla, että kotimatkalle täyden pistepussin kera.

Ensin valmistautumista testattiin PaPoa vastaan. Nuoret vastustajat roikkuivat pitkään matkassa kiitos huolimattoman viimeistelyn, mutta lopulta kokemus vei voiton lukemin 4-2. Voitosta kunnia maalinsuulla debytoineelle Ninalle ja ne tarvittavat maalit iskeneelle Annin, Katin ja Jennin vitjalle.

Toiseen peliin Probellia vastaan oli saatu jo paikat auki, mutta ajatusta ja tahtoa ei touhusta löytynyt. Vastustajan sissiosasto nöyryytti meitä pari erää täydellisesti ja vasta toisella erätauolla kentälle kannettu peili sai otteisiimme tarvittavaa nöyryyttä. Vika erä pelkällä kiukulla 7-0 ja summerin pärähtäessä taululla tulos 8-3. Paljon enemmän kuin ansaittiin, mutta menköön.

Hankalista lähtöasetelmista kuitenkin tärkeät voitot ja kärkipaikasta emme edelleenkään suostu luopumaan. Jäljellä kuitenkin todella haastavat ottelut, joissa ei enää vartin pelaamisella pärjää. Peleissä 3 viikon tauko, jonka jälkeen huikea loppurutistus kilvassa kärkisijoista. Silloin on varmasti läksyt muistettu lukea.