Puheenjohtajan Jouluterveiset

12/20/2014 - 17:08

joulutervehdys

Vuoteen 2014 mahtuu paljon onnistumisia, joitain pettymyksiä ja paljon uutta opittua asiaa. Seuran 13 toimintakausi päättyi keväällä ja jäsenmäärä harppasi reiluun 450 henkilöön ja kasvua edelliseltä vuodelta lähes 200. Seuran nuorimmille pelaajille tarkoitettu Ampparitoiminnan toinen vuosi junioripäällikön alaisuudessa oli aivan mahtava. Kaikki toimi kauden ajan niin kuin piti. Oli harjoituksia ja pelejä sekä kaiken huippuna iloisia ilmeitä tapahtumissa. Myös kilpajoukkueet taistelivat pitkälle kevääseen nousukarsinnoissa ja kauden päätösturnauksissa. Kilpajoukkueiden menestys olikin iloista seurattavaa kauden aikana ja sitä toivotaan totta kai lisää meneillään olevalta kaudelta :)

Seura on ottanut aivan mahtavia harppauksia viimeisten vuosien aikana ja siitä kiitos kuuluu kaikille seuran toiminnassa mukana oleville henkilöille. Seurassa tehtiin keväällä 2012 iso päätös, kun junioritoiminnan kehittämiseen lähdettiin täysillä. Tehtiin viiden vuoden suunnitelma miten seuraa kehitettäisiin ja miten. Otettiin todella rohkea ratkaisu ja palkattiin seuraan työntekijä hoitamaan toiminnan kehittämistä. Kehityssuunnitelma sisältää lähinnä seuran nuorille tarkoitettuja asioita, mutta uskomme tästä olevan pitkällä tähtäimellä hyötyä myös seuran aikuisjoukkueille. Samalla seura haki opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea. Seuratuki onkin ollut erittäin suuri apu toiminnan kehittämisessä. Seuratukiohjelmaa on jäljellä vielä yksi kausi. Toimintaa on suunniteltu kokoajan sillä tavalla, että seuratuen loppumisen jälkeen selviämme omillaan ja vielä pitämällä kiinni laadukkaasta sekä edullisesta harrastuksesta. Seuraavan vuoden tavoitteena onkin saada tehostettua seuran varainhankintaa ja yhteystyökumppanuuksia kaiken muun toiminnan kehittämisen ohella. Seurassa on nyt 3 työntekijää, lähes 70 vapaaehtoista valmentajina, joukkueenjohtajina, rahastonhoitajina ja jo yli 500 pelaajaa. Meissä on voimaa ja yhdessä teemme unelmistamme totta!

Amppariliigan toiminta pitää tällä hetkellä joulutaukoa, mutta touhua on ollut todella paljon jo syksyllä kun 22 joukkuetta ja 270 lasta on touhunnut harjoituksissa ja Amppariturnauksissa. Turnaukset ovat jo osoittautuneet hyviksi ja joukkueiden keskinäistä kisailuakin on ollut nähtävissä. Muistetaan kuitenkin kaikki kokoajan, että olemme tekemässä lapsille iloista harrastusta ja kehitämme pelaajaa sekä annamme tilaa lapsille yrittää sekä onnistua. ”Tosissaan mutta ei totisena”
 

Kilpajoukkueiden Joulu menee kanssa rauhoittuessa vaikkakin toiminnassa ei ole isompaa katkosta. Treenit pyörivät Joulun pyhien välissä ja osa joukkueista pelaa vielä otteluita. C-juniorit ottavat osaa Suomen suurimpaan salibandyturnaukseen uudenvuoden ja loppiaisen välillä kahden joukkueen voimin. Mahtavaa turnausta ja tuokaa muistojen lisäksi pokaali kotiin.

Vuosi 2014 alkaa olla lopuillaan ja kevättä aletaan odotella. Kun toimintaa tehdään tunteella ja tosissaan on välillä hyvä ladata akkuja ja nyt Joulun aikana on siihen hyvä mahdollisuus.
 

Toivotan kaikille salibandyihmisille, seuran työtekijöille, vastuunhenkilöille, talkooväelle, yhteystyökumppaneille, pelaajille ja faneille rauhaisaa ja iloista Joulua sekä hyvää Uutta Vuotta 2015

 

Kevättä odotellessa 
 

Kari Jauhiainen

Puheenjohtaja 


- Joulun ostovinkit seuraeduista, jäsenyys kannattaa
 

- Katsokaa myös hurjan hauska O2 naisten joulukalenteri