M1: Ensimmäiselle vieraspelireissulle!

09/20/2019 - 15:59

Miehet edustus

Kirkkonummella nähdään viime kevään Puolivälierien uusinta. Taustan alkuperäinen kuva: Esa Jokinen.

Voitokkaasti kauden viime viikonloppuna kotikaukalossaan avannut O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue pelaa tulevana lauantaina 21.9. kauden ensimmäisen vieraspelinsä, kun Divarin toisella ottelukierroksella joukkue matkaa Kirkkonummen legendariseen "Pommariin" Rangersin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18:30.

Kuten kaikki Amppareiden kannattajat muistavat, kohtasimme Rangersin viime keväänä Divarin pudostuspeleissä puolivälierävaiheessa. Tuolloin runkosarjan voittanut Rangers oli niukasti vhvempi molemmissa pelatuissa otteluissa, ja Kirkkonummen ylpeys eteni näin Välieriin otteluvoitoin 2-0. Lauantaina on Amppareilla siis revanssi paikka!

Divarin tilastot

Rangers avasi kautensa viime viikonloppuna kahdella vierasottelulla Limingassa ja Nurmossa, joista joukkueelle tuloksena voitto sekä tappio. Upean viime kauden pelannut kirkkonummelaisryhmä kuuluu tälläkin kaudella sarjan ennakkosuosikkeihin ja voitto avauskierroksella toisesta suosikista, LNM:stä, oli heti kova osoitus Rangersin iskukyvystä. Kesän siirtomarkkinoilla Rangers menetti yhden kirkkaimmista tähdistään, kun Teppo Salo siirtyi Salibandyliigaan Indiansin riveihin. Siltikään Rangersin materiaali ei juuri kalpene vertailussa muihin sarjan kärkijoukkueisiin. Viime kaudella 18 maalia mieheen paukuttaneet Samuli Alaluusua ja Mikko Ollikainen jatkvat edelleen maalien mättämistä Kirkkonummella. Kovaa jälekä pystyvät iskemään myös Kristian LamminenErik Helenius sekä Ollikaisen tavoin jo neljästi kauden avausviikonloppuna maalikehikon sisään osunut Emil Vehanen. Tarkkaan kannattaa tällä kaudella seurailla myös vuonna 2002- syntyneen hyökkääjälupaus Justus Mustosen otteita. Tolppien väliin Rangersilla on heittää Divarin parhaisiin veskareihin lukeutuva Jens Beijar.

O2-Jyväskylä ei avausviikonloppuna vielä varsinaista maali-iloittelua järjestänyt, vaan Karhuja vastaan onnistuttiin ainoastaan neljästi, vaikka useampaankin maalin oli tontit. Esitys oli kuitenkin tasapainoinen muuten ja kauden avauspeliksi oikein mallikas. Viime kaudella tuhoa kylävnyt kolmikko Iiro Kinnunen - Kaarlo Mahlberg - Joni Lempinen tulee varmasti iskemään kauden edetessä yhä enemmän tehoja, nähdäänkö Kirkkonummella kenties jo useampi täysosuma? Myös paluumuuttajana Amppareihin palannut Kasperi Kantonen haluaa varmasti iskeä kauden avausmaalinsa aikaisessa vaiheessa. Entä jatkaako uransa avausmaalin ensimmäisessä Divarin pelissään iskenyt Niki Kaurtola laukomista ja sitä kautta maalien tehtailua?

Näihin arvoituksiin saadaan vastaus lauantaina!

Ottelun seuranta

Vieraspelin tunnelmaan pääset tällä kaudella helposti käsiksi Solidsportin kautta, näet kaikki Amppareiden ottelut tällä kaudella suoratoistona ainoastaan 49€ kausitilauksen hintaan! Jos et ole vielä Solidsportia itsellesi tilannut, käy tekemässä se viimeistään nyt tästä!

Jos puolestaan haluat katsoa ainoastaan ainoastaan yhden pelin, on sen hinta 4,90€ ja kuukausitilauksen hinta puolestaan 7,90€.

O2-Jyväskylän sivu Solidsportissa

Miehet edustus

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen 

20.09.2019