Tervetuloa kotiin Vesa!

06/20/2016 - 15:15

Miehet edustus

191 maalia, 203 syöttöä, yhteensä 394 tehopistettä. Vesa Hytönen ei sen enempää esittelyjä kaipaa - tilastot puhukoot puolestaan.
Kaikki, jotka ovat edes vähän seuranneet amppareiden historiaa, tietävät, että kysessä on varsinainen seuraikoni.

Hytönen itse kommentoi paluutaan: "Pelasin viime kaudella 4- divaria ja kauden mittaan alkoi tuntua, että olisi vielä haluja ja enregiaa harrastaa salibandya korkeammalla tasolla tavoitteellisemmin. Monta vuotta O2:ta edustaneena tiedän, kuinka hyvällä mallilla joukkueen ja seuran toiminta on ollut jo vuosia, joten paluu ampparipaitaan oli helppo ja luonnollinen valinta."

Miehet edustus

Vesse ei tunnetusti pidä itsestään kovin suurta meteliä, niin soitetaanpa vielä Ilkka Tepposelle ja kysytään, mitä hän on mieltä Vessen uunituoreesta sopimuksesta.
"Noniiin... Hieno juttu, että konkari tekee paluun. Saadaan parin vuoden takainen tutkapari taas kasaan. Vesse tuo joukkueeseen mukanaan maalintekovoimaa sekä terävyyttä hyökkäyspäähän. Vahva osaaminen 1 vs 1 kamppailuissa pitää myös puolustuspään kunnossa. Vessen kokemus ja rauhallisuus tuo ryhtiä joukkueen tekemiseen."
Vesse on ollut mukana joukkueen kesäringissä kuukauden verran. Miltäs konkarin tekeminen on näyttänyt?
"Konkari pysyy hyvin nuorempien mukana ja on ollut todella aktiivinen harjoittelija. Pelituntuma on pysynyt hyvänä, vaikka viime kaudella pelasikin alemmalla sarjatasolla", summaa Tepponen.

Valmennus on syystäkin tyytyväinen, sillä Vesan paluu joukkueeseen tuo hyökkäyspeliin lisää tehokkuutta. Viime kaudella maalit jakautuivat hyvin yksipuolisesti muutaman pelaajan harteille, joten maalintekijät ovat tervetulleita joukkueeseen.

Kun uutisrintamalla on taas saatu rattaat rullaamaan, niin eiköhän julkaista pari muutakin sopparia vielä tällä viikolla.