Otteluennakko: Kiihkeää salibandysurinaa tarjolla Palokan koulukeskuksella kahden ottelun verran

01/20/2023 - 10:49

Lauantaina 28.1. Palokan koulukeskuksella on tarjolla varsinaista salibandyherkkua, kun O2-Jyväskylän molemmat edustusjoukkueet pelaavat tuikitärkeät sarjaottelut. Ensin miesten edustus pelaa Inssi-Divarin ottelun helsinkiläistä M-Teamia vastaan klo 15.15 alkaen ja myöhemmin illalla toisistaan mittaa ottavat Naisten F-liiga B:n kotijoukkue O2-JKL joka saa niin ikään vieraita etelästä ÅIF:n muodossa. Tuo ottelu alkaa klo 18.30

Miesten Inssi-Divarin runkosarja lähestyy kohti loppusuoraa ja O2:sen sarjasijoitus on 7., kun kuusi parasta pääsee miesten F-liigakarsintoihin. Vierasjoukkue M-Team pitää puolestaan piikkipaikkaa kahden pisteen erolla LNM:ään. Kotijoukkueen tavoite onkin lähinnä tavoittaa SaiPa, joka on kolmen pisten karkumatkalla samalla ottelumäärällä sijalla kuusi. Myös pistepörssissä molemmat joukkueet ovat edustettuna varsin korkealla, sillä M-Teamilta Eetu Sorvali on 42 pisteellä sijalla kolme ja O2:sen juniorisensaatio Aatu Knuuti on pistepörssissä sijalla 5, 40 kerätyllä pisteellä. Varsin viihdyttävä ottelu on todennäköisesti katsojille luvassa.

Miehet edustus

Ja pari tuntia miesten ottelun jälkeen starttaa naisten ottelu, jossa panosta sitten riittääkin. O2-Jyväskylä on sarjassa 4. ja hätyyttelee kuuden pisteen päässä majailevia Jokereita. Vieraat Sipoosta ovat puolestaan viidensiä kolme pistettä kotijoukkuetta perässä, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena. Sarjan kärki, eli lappeenrantalainen SaiPa on repinyt eroa jo melkoiseksi, mutta O2-Jyväskylä haluaa varmasti taistella paremmista asetelmista kevään A-liigakarsintoja katsoen. Tasaista vääntöä ja periksiantamatonta peliä on varmasti luvassa tässä kovinkin merkityksellisessä kohtaamisessa.

Naiset edustus

Kirjoittanut: Olli Herranen TET-harjoittelija O2-Jyväskylä

Kuvat: Esa Jokinen