N1: Rankka reissu Ouluun

11/19/2017 - 12:19

Lauantainen iltapäivä valkeni lumisena Oulussa, jonne Ampparit saapuivat Ankkojen vieraaksi. Otteluun valmistauduttiin hyvillä mielin ja peliä odotettiin innolla. Jalatkaan eivät jääneet bussiin, kun neljätuntinen matka sujui nopeasti joululaulujen soidessa ja pelipalaverin siivittämänä. Ottelun alku oli kuitenkin vieraille aika tahmeaa, kun kahdeksan minuutin kohdalla Ankat johtivat jo 3-0. Maalivahdin vaihto sai Ampparit hetkeksi heräämään ja tehokkaan karvauksen päätteeksi Parttimaa löi pallon alakulmaan Pöntisen syötöstä. Erä jatkui kuitenkin ankkojen komennossa heidän lisätessään johtoaan kahdella maalilla. Ensimmäinen erä loppui tilanteeseen 5-2 Parttimaan kaventaessa.

Erätauon aikana valettiin uskoa omaan tekemiseen ja päätettiin ruveta pelaamaan. Toinen erä alkoikin terävämmällä pelillä, kun Lustig teki hienon esityön ja syötti Avikaiselle namupallon maalin eteen kaventaen tilanteeksi 5-3. Ankat olivat kuitenkin rankkoja ja rankaisivat kahdella maalilla, joista toinen ylivoimalla. Mörsky teki taistelunhaluisen pukukoppimaalin. Ja toiselle tauolle lähdettiin 7-4 takaa-ajoasemassa.

Kolmannessa erässä Ankat tekivät vielä kaksi maalia kaunistaen loppunumeroiksi 9-4. Pelin myötä parantunut taisteluasenne ei riittänyt tahmean alun jälkeen ja pisteittä kohti kotia.