N1: Kotoisan tuplapeliviikonlopun saldona rutkasti kokemusta

10/19/2015 - 13:55

Ensimmäisen (ja samalla kauden ainoan) kotona pelatun tuplapeliviikonlopun lopputulos ei kartuttanut amppareiden pistetiliä, mutta kokemusta ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Joukkueen juniori, vasta 13-vuotias maalivahti Alina Laitinen pelasi ensimmäisen liigaottelunsa lauantaina ja kirjautti nimensä historiaan ollen nuorin naisten liigassa pelannut peluri. Vaikka viime kauden prossijoukkue NST Lappeenrannasta voittikin ottelun 1-9, esitti Alina upeita torjuntoja ja näytti pystyvänsä pelaamaan myös korkeimmalla sarjatasolla.

Pääkallon artikkeli Alinasta

Sunnuntaina vastassa oli PSS Porvoosta, jotka veivät pisteet mukanaan lukemin 3-5. Ottelun käännekohta oli amppareiden musta puoliminuuttinen toisessa erässä, jolloin PSS teki tiuhaan peräti kolme maalia siirtyen 2-3 johtoon. Kiia Avikainen taituroi hienosti alivoimalla vielä tasoituksen, mutta lopussa porvoolaiset menivät menojaan. Ottelusta saatiin kerätä kaksi palloa talteen, sillä sekä Saara Metsälä että Satu Pöntinen tekivät ensimmäiset liigamaaliinsa, Pöntinen (kuvassa) vieläpä komeasti rankkarista.

Kuva: Jari Turunen

Pelaajien raportit viikonlopun peleistä:

La 17.10.2015 O2JKL-NST

Su 18.10.2015 O2JKL-PSS

Naiset edustus

Ampparit ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10 tasapisteissä M-Teamin kanssa. Seuraava peli on jo kuluvan viikon perjantaina, kun matkaamme Tampereelle Classicin vieraaksi. Kotona pelataan seuraavan kerran lauantaina 21.11.2015 kun vastustajaksi saapuu Erä III. Ottelu alkaa klo 18.30 ja paikkana tietysti Palokka. Tervetuloa!