O2-Jyväskylän B-, C1- ja C2-poikien TRY OUT huhtikuussa – A-pojissa kaksi joukkuetta!

03/19/2018 - 13:52

Try out

O2-Jyväskylän vanhimpien poikajuniorijoukkueiden kauden 2018-2019 toiminta alkaa huhtikuussa 2018. Kaudella 2018-2019 Amppareissa on edustusta kaikissa poikajuniori-ikäluokissa – suurimmassa osassa kaksi joukkuetta per ikäluokka. Akatemiajoukkue karsii uudistuneeseen valtakunnalliseen A-poikien 1. divisioonaan ja A-poikien uusi kilpajoukkue osallistuu myös A-poikien sarjaan. B-poikien edustusjoukkue ja kilpajoukkue karsii paikasta SM-sarjaan elokuussa. C1-poikien ikäluokkaan muodostuu edustusjoukkueen lisäksi kilpajoukkue ja C2-poikien ikäluokassa O2-Jyväskylä ja Muuramen Yritys jatkavat seurayhteistyötä, jonka seurauksena C2-poikiin muodostuu edustustusjoukkueeksi O2:n ja MuurY:n yhteisjoukkue.

Amppareiden vanhimmat poikajuniorijoukkueet ovat pelaajalle tärkeä oppimisympäristö, jonka tavoitteena on mahdollistaa huipulle eteneminen innostavassa joukkueessa. Toimintaa ohjaavat pelaamisesta nauttiminen, pitkäjänteisyys ja pelaajalähtöisyys. Tervetuloa mukaan O2-Jyväskylän toimintaan!

 

A-junioreiden edustusjoukkueen kolmivuotisprojektin kolmas kausi käynnistyy – A-junioreihin myös uusi kilpajoukkue!

Try out

Tasan kaksi vuotta sitten syntyi O2-Jyväskylään ensimmäinen A-poikajoukkue. Tuon joukkueen päävalmentajaksi asettui Juha Hirvonen, joka on kehittänyt yhdessä muun valmennusryhmän kanssa Amppareiden vanhimman poikajunioriluokan toiminnasta hunajaa. Tuolloin keväällä 2016 Hirvonen asetti itselleen ja joukkueelle tavoitteen, joka tähtää eritoten kaudella 2018-2019 onnistumiseen. Joukkueen pelaajisto on pysynyt suurimmaksi osaksi samana ja ikärakenne on ensi kaudella otollinen SM-sarjapaikan tavoitteluun.

A-poikien toimintaa laajennettiin päättyneelle kaudelle tuomalla miesten 3. divisioonan sarjapaikka joukkueelle A-poikien 1. divisioonan lisäksi. Joukkueesta käytetäänkin nykyään nimitystä ”AKATEMIAJOUKKUE”. Joukkueen ensimmäinen kausi miesten 3. divisioonassa oli jättimenestys, kun joukkue nousi lohkovoittajana miesten 2. divisioonaan.

Joukkueella onkin edessä varsin mielenkiintoinen kausi, kun pojat pääsevät pelaamaan miesten 2. divisioonaa ja A-poikien sarjapelejä. A-poikien 1. divisioonan sarjajärjestelmä uudistuu ensi kaudelle. A-poikien 1. divisioona muuttuu valtakunnalliseksi sarjaksi, jossa pelataan yksittäisiä otteluita tehokkaalla peliajalla 3 x 20 min. Ampparipojilla onkin mahdollisuus pelata yksittäisiä otteluita sekä miesten 2. divisioonassa, että A-poikien 1. divisioonassa!

Päävalmentaja Hirvonen analysoi projektin tilannetta seuraavasti: "Kaksi ensimmäistä vuotta on A-poikaprojektia nyt takana ja kaiken kruunaava kolmas vuosi on alkamassa. Olemme kasvaneet ja kehittyneet kahdessa vuodessa poikien aluesarjajoukkueesta valtakunnallisesti merkittäväksi juniorijoukkueeksi. Ensi kauden uusi valtakunnallinen A-divari on meille loistava sarja ja nyt iskemmme kaikki panokset tuon sarjapaikan valtaamiseen loppukesän karsinnoissa. Näiden pelaajien kanssa
on huikeaa työskennellä illasta toiseen. Joukkuehenki on huipputasolla kuten myös pelaajien sitoutuminen. Uusi A-poikien divari ja miesten 2-divisioona antavat huikean hyvän kehitysalustan pelaajillemme, enempää ei juuri voisi lähtötilanteelta toivoa."

Oletko kiinnostunut A-poikien edustusjoukkueen/akatemiajoukkueen toiminnasta? Yhteydenotot joukkueen päävalmentajaan Juha Hirvoseen (juha.hirvonen@o2-jkl.fi, 040 503 7092)Sakke Närhi jatkaa Hirvosen valmennusryhmässä ja uutena valmentajana ryhmään liittyy Jesse Kulha. Joukkueen fysiikkaharjoittelusta vastaa kesällä Joonas Kaasalainen ja maalivahtivalmennuksesta vastaava julkaistaan myöhemmin keväällä. Joukkueeseen valitaan 30-35 pelaajaa. Joukkue nimetään torstaina 26.4..

 


Uutena joukkueena Amppareihin on muodostunut A-poikien kilpajoukkue. Kilpajoukkueen valmennuksesta vastaa Juha-Pekka Manninen ja joukkueenjohdosta Niko Lehti. Joukkueen toiminta alkaa huhtikuussa 4.4.2018. Joukkueeseen valitaan enintään 20 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Joukkue osallistuu kaudella 2018-2019 A-poikien sarjaan. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Niko Lehteen (niko.lehti@o2-jkl.fi, 040 506 4776).

 

B-juniorit tähtäävät nöyrin mielin kohti SM-sarjaa – edustusjoukkueen lisäksi kilpa- ja harrastejoukkue!

try out

B-junioreiden ikäluokan muodostavat kaudella 2018-2019 vuosina 2001-2002 syntyneet ja nuoremmat. Amppareiden B-juniori-ikäluokkaan muodostuu kolme joukkuetta: edustusjoukkue, kilpajoukkue ja harrastejoukkue. Edustus- ja kilpajoukkueen toiminnan tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kehittyminen urheilu-uralla eteenpäin. Harrastejoukkueessa on mahdollisuus jatkaa mukavaa harrastusta ilman suurempia kilpailullisia tavoitteita.

B-poikien ikäluokkavalmentajana kaudella 2018-2019 toimii Tuomas Pulkkinen, joka johtaa ikäluokan valmennusryhmää ja huolehtii pelaajapolun toteutumisesta A-, B- ja C-poikien välillä. Ikäluokan valmennusryhmässä ovat mukana Jukka-Pekka Taskinen, Kari Jauhiainen, Harri Salminen ja Antti Karjalainen. Maalivahtivalmennuksesta vastaava julkaistaan myöhemmin.

Amppareiden B-poikien ikäluokan potentiaali on huikea ja laajalla rintamalla toimien tulevaisuus näyttää valoisalta. Osa pelaajistosta pelaa kauden aikana varmasti jo miesten ja A-poikien pelejä. Tavoitteet on korkealla sekä joukkueiden, että pelaajien henkilökohtaisen kehityksen suhteen.

Ikäluokkavalmentaja Tuomas Pulkkinen on innoissaan B-poikien ikäluokasta: ”Meillä on huippuryhmä pelaajia, valmentajia ja joukkueenjohtajia! Tavoitteenamme on osoittaa pelaajille jatkuvasti seuraava kehitysaskel peliuralla ja mahdollistaa pelaajien kasvaminen kirkkaampiin värivaloihin. Toiminta on isollaan ja yhdessä tulemme viettämään varmasti hienon kauden.”

B-poikien try outit käydään la 14.4. – to 26.4.. Edustusjoukkueeseen valitaan 18 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtia. B-poikien kilpajoukkueeseen valitaan 20 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtiaPelaajavalinnat julkaistaan 26.4.. Harrastejoukkueeseen voi ilmoittautua mukaan kevään ja kesän aikana.

Ilmoittaudu B-poikien try out -jaksoon Tuomas Pulkkiselle (040 966 3816, tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi)

Try out -jakson aikataulu:
La 14.4. Mikkelin ESE-turnaus
Ti 17.4. Lajiharjoitus, Palokan koulu
Ke 18.4. Lajiharjoitus, Palokan koulu
To 19.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ma 23.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ti 24.4. Loppupeli, Liikuntakeskus Buugi
Ke 25.4. Testipäivä, Palokan koulu
To 26.4. Joukkueiden julkistus

Huom.! Try out -jakson aikataulu voi muuttua.

Lisätietoja ikäluokan toiminnasta:
Tuomas Pulkkinen
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

 

C1-pojissa askel kerrallaan kohti suurempaa menestystä

Try out

Amppareiden 2003 syntyneiden ikäluokassa on tehty pitkäjänteistä työtä jo tovin. Heikki Hämäläinen ja Niko Mikkonen ovat vastanneet ikäluokan valmennuksesta kun Jere Valkama, Tero Haakana ja Marko Ylennysmäki ovat huolehtineet taustoista. Samat pojat ovat jatkaneet joukkueen toiminnassa useamman vuoden ajan ja kehittyneet askel askeleelta.

Kaudelle 2018-2019 C1-poikien edustusjoukkue tähtää SM-karsintojen kautta valtakunnallisiin sarjoihin. Edustusjoukkueen lisäksi C1-poikiin muodostetaan kilpajoukkue. Joukkueiden maalivahtivalmennuksesta vastaa Volter Pietarinen ja kesän fysiikkaharjoittelusta Joonas Kaasalainen.

Joukkueen vastuuvalmentaja Heikki Hämäläinen kommentoi joukkueen tilannetta: ”Otimme ison askeleen pelillisesti sekä harjoitusten suhteen kuluneen kauden aikana. Urheilullisuutta on ajettu sisään pikku hiljaa ja uskon ensi kaudella saman tahdin jatkuvan. Pojilla on kova meno päällä ja tulevalla kaudella aiomme olla entistäkin kovempi vastustaja ihan jokaisessa ottelussa!”

C1-poikien try outit käydään ma 9.4. – to 26.4.. Edustusjoukkueeseen valitaan n. 18 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtia. C1-poikien kilpajoukkueeseen valitaan 20 kenttäpelaajaa + 2-3 maalivahtia. Pelaajavalinnat julkaistaan 26.4..

Ilmoittaudu C1-poikien try out -jaksoon Jere Valkamalle (050 521 2542, jere.valkama@gmail.com)


Try out -jakson aikataulu:
Ma 9.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ke 11.4. Lajiharjoitus, Palokan koulu
Pe 13.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Su 15.4. Mikkelin ESE-turnaus
Ti 17.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
To 19.4. Lajiharjoitus, Liikuntakeskus Buugi
Pe 20.4. Lajiharjoitus, Liikuntakeskus Buugi
Ti 24.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ke 25.4. Testipäivä, Palokan koulu
To 26.4. Joukkueiden julkistus

Huom.! Try out -jakson aikataulu voi muuttua.

Lisätietoja ikäluokan toiminnasta:
Jere Valkama
050 521 2542
jere.valkama@gmail.com

 

O2-Jyväskylä ja Muuramen Yritys yhteisvoimin C2-poikien ikäluokassa!

O2-Jyväskylän ja Muuramen Yrityksen seurayhteistyö syventyy. Seurat muodostavat yhteisjoukkueen C2-poikiin (2004 syntyneet ja nuoremmat), joka toimii samalla ikäluokan edustusjoukkueena. Edustusjoukkueen lisäksi ikäluokassa toimii O2-Jyväskylän kilpajoukkue ja Muuramen Yrityksen kilpajoukkue.

Seurayhteistyöllä taataan laadukkaan toiminnan järjestäminen kaikille tavoitteellisesta harrastustoiminnasta kiinnostuneille Keski-Suomen alueella. Seurayhteistyön avulla mahdollistetaan pelaajille peliaikaa oman tasoisissa peleissä. Ikäluokassa harjoittelee ja pelaa kaudella 2018-2019 yli 40 poikaa. Yhteisjoukkue tullaan toteuttamaan Suomen Salibandyliiton sääntöjen mukaan ns. yhdistelmäjoukkueena. Yhdistelmäjoukkueen lisäksi koko ikäluokka tulee toimimaan vahvasti seurayhteistyötä tehden.

Ikäluokan valmennuksesta vastaa kokenut Jaakko Kaistinen, joka on oman peliuran jälkeen ollut salibandyn parissa mm. seuratyöntekijänä TPS:ssä ja Muuramen Yrityksessä, joista jälkimmäisessä työsuhde jatkuu edelleen. Jaakko toimii ikäluokassa myös edustusjoukkueen päävalmentajana. Ikäluokan valmennuksessa Jaakon lisäksi toimivat Aatu Taipale, Marko SaarinenJuho Tepponen ja Joona Nättinen. Ikäluokan maalivahtivalmennuksesta vastaa Volter Pietarinen.

Jaakko Kaistinen uskoo seurayhteistyön voimaan: ”Seurojen välinen yhteistyö on ennen kaikkea loistava asia Yrityksen kaltaiselle kasvattajaseuralle mutta myös koko alueen juniorisalibandylle. Tavoitteena on taata laadukas toimintaympäristö tulevalle C2-ikäluokalle. Laadukas toimintaympäristö mahdollistaa, että jokaiselle pelaaja löytyy joukkue jossa pelata, sekä mahdollisuus tähdätä tavoitteeliseen kilpatoimintaan edustusjoukkueen kanssa. Iso kiitos O2 valmennuspäällikkö Tuomas Pulkkiselle, joka on tässä yhteistyö-asiassa ollut aktiivinen.”

Ilmoittaudu C2-poikien try out -jaksoon Jaakko Kaistiselle (044 239 3903, jaakko.kaistinen@muurame.fi)


Try out -jakson aikataulu:
Ma 16.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
Ti 17.4. Lajiharjoitus, Liikuntakeskus Buugi
Pe 20.4. Lajiharjoitus, Vaajakosken liikuntahalli
La 21.-22.4. Harjoitusturnaus Jyväskylässä
Ma 23.4. Lajiharjoitus, Liikuntakeskus Buugissa
Ke 25.4. Testipäivä, Palokan koulu
To 26.4. Joukkueiden julkistus

Huom.! Try out -jakson aikataulu voi muuttua.

Lisätietoja ikäluokan toiminnasta:
Jaakko Kaistinen
044 239 3903
jaakko.kaistinen@muurame.fi

Tai

Tero Tilus
050 363 5235
tero.tilus@o2-jkl.fi

 

 

Lisätietoja O2-Jyväskylän TRY OUTEISTA

Tuomas Pulkkinen
Valmennuspäällikkö
O2-Jyväskylä
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi