Tiukkojen tulosten Tampere

01/19/2019 - 15:06

Herätyskellot soivat ennen aamu kuutta, kun koitti Tampereen turnaus Spiral-hallilla. Kokoonpanoihin oli tiedossa muutoksia muutamien valitettavien poisjääntien vuoksi.

Ampparit

Pirkat || - O2JKL |||

Edellisen turnauksen 2-2 tasapeli oli painunut mieleen varmasti molemmille joukkueille, kun kohtasimme jälleen Pirkat.

Ensimmäinen erä meni hieman hapuillessa ja alituisesti muuttuvan peluutuksen omaamisessa. Vastustaja pääsi useita kertoja tonteille vaarallisesti ja #1 Zeni Lahtinen piti taloa pystyssä hyvän tovin. Ensimmäinen erä jäi maalittomaksi.

Toiseen erään tuntuma alkoi pikkuhiljaa löytymään ja paine vaihteli päästä päähän. Pian vastustaja kuitenkin pääsi yllättämään tehden avausmaalin (ajassa 26:59).

Kolmanteen erään kaverit löytyivät ja uhka saatiin luotua vastustajan päätyyn jatkuvasti.
Sitten usein läheltä liipanneen kaksikon työ palkittiin, kun #22 Eveliina "Eve" Vuorma pisteli #24 Nina "Lazer" Lagerin maalille toimittaman re-bound pallon sisuksiin (ajassa 37:27).

Pirkkojen aikalisän jälkeen viimeiset hetket mentiin meidän myllyttäessä vastustajan päässä. Hyvä paine katkesi kuitenkin aivan yllättäen, kun vastustaja pääsi viimein koskemaan palloon ja niittasi samantien lopullisen niittinsä vain 5 sekuntia ennen pelin loppua.
Peli päättyi Pirkat || porukan hyväksi 2-1

O2JKL ||| - O2JKL||

Peliin lähdettiin rennolla fiiliksellä, ilman suurempia paineita, sillä sarjaa suvereenisti hallinnut kakkosporukka oli edennyt voitosta voittoon ja edellisestä kohtaamisestamme ei pystynyt kuin parantamaan.

Pelin alku eteni hieman varovaisesti ja nopeakinttuinen vastustaja pääsi heti hieman niskan päälle. Hetken kakkosjoukkue pääsi yrittämään, ennen kuin saivat upotettua ensimmäisen osumansa (ajassa 8:32). Pakkaa ei aivan saatu kasaan ja hetkeä myöhemmin vastustaja pääsi karkaamaan kahden maalin johtoon (ajassa 9:16).

Toiseen erään otettiin ryhtiliike ja samalla rohkeus nousi aivan uudelle tasolle. Hyökkäyksiin tuli ajatusta ja puolustuspäässä uhrauduttiin hienosti viisikkona.
Kakkosampparit pistelivät vielä kolmannen kerran (ajassa 20:17), mutta tilanteita saatiin luotua entistä useammin myös heidän päätyynsä. Sitten hyökkäyksessä käytettiin oppikirjaa, kun viivasta lähtenyt syöttö tavoitti keskeltä #6 Piia "Pike" Lehtolan joka sai jatkettua pallon kauniisti maalin edustalle ja #72 Taija "Taiski" Mitrosen namuteltavaksi (ajassa 27:26).
Toisen erän loppuun vastustaja kasvatti johtoaan vielä 1-4 (ajassa 29:52).

Kolmas erä olikin todellista tiimityötä ja kakkosjoukkueen pelitempoa saatiin häiriköityä mallikkaasti, samalla hyökkäyksiä tasaisesti luoden. Kolmas erä oli täysin maaliton ja siitä kunnian voi ottaa joukkueemme jokainen pelaaja.
Ottelu päättyi hienoon 1-4 tulokseen (edellisestä kohtaamisesta selvä parannus)!

Yhteistyökumppanimme Parturikampaamo Sirpa palkitsi turnauksen parhaimpana #14 Sara Lepomäen, jonka kehittynyt taistelutahto sai vaihtopenkin hurraamaan useita kertoja.
Aplodien arvoinen suoritus myös #1 Zeni Lahtiselta, joka torjui kahdessa pelissä yhteensä upeat 40 kertaa!

Seuraavat pelit pelataan 9.2 Iittala-hallissa ja vastaan asettuvat YPA ||, sekä MIG ||. Kauden loppupuoliskolla pisteistä taistelu käy kovaksi, sillä sarjataulukon kärkeä lukuunottamatta erot pisteissä ovat marginaalisia, joten Pirkanmaan porukat valmistautukaa!

Ampparit

Ampparit

Parhaana pelaajana palkittu #14 Sara Lepomäki, sekä 40 torjunnan maalivahti #1 Zeni Lahtinen.