N1: Tauolta tauolle

12/18/2019 - 16:02

Naisten edarin pitkä MM-kisatauko päättyy lauantaina, kun Palokkaan kylään saapuu Liiga B:tä johtava FBC Loisto. Sarjan kärkimatsissa luvassa on varmasti ainakin paljon osumia, kun kaksi tulivoimaisinta nippua kohtaavat. Loisto on kärsinyt kaudella vasta yhden tappion ja avauskohtaamisessakin se otti meistä niskalenkin karattuaan parin tiukemman erän jälkeen selvään voittoon. He saavat fiilistellä sitä siis lauantaihin asti, jolloin me lähdemme voitolla joulun viettoon.

Ennen pitkää paussia kerettiin vääntää myös jokunen matsi sitten viime raportoinnin. Marraskuussa pelattiin neljästi ja kolme ensimmäistä meni suunnitellusti, pisteiden ropistessa meidän pussiin Steelerssin (2-8), Welhojen (7-5) ja LoSBin (4-8) kustannuksella. Ajatus tuntui kuitenkin karanneen turhan aikaisin kisatauolle, vaikka matsi oli vielä jäljellä. Pirkat kiittikin tästä, niistämällä meidät ansaitusti lukemin 8-5 ja näin 5 pelin voittoputki meni tylysti poikki.

Kuukausi kuitenkin jo tuosta räpistelystä ja aika palata taas voittokantaan. Pelien takia tätä tehdään ja odottavan aika on pitkä. Lauantaina luvassa aivan jotain muuta kuin tätä perusjargonia. Sarjan kovimmat sakit täynnä upeita pelureita valmiina näyttämään teille, millä keinoin maajoukkueemme mitalit ovat jatkossa kirkkaampia. Sarjan alussa opeteltiin, lauantaina opetetaan!

Palokan koulu lauantaina 21.12 klo 15.30. Jos ajattelit katsoa kauden aikana vain yhden matsin... mietihän uudestaan ja tuu meidän joka peliin!