Seuratyöntekijöiden esittely - Tyttöjunioritoiminnan koordinaattori

12/18/2014 - 17:05

Miten Ina olet päätynyt O2-Jyväskylään?

Kuulin positiivista silloisesta Tahto ry:n naisten joukkueesta (yhdistettiin myöhemmin O2-Jyväskylään) ja lähdin noin 7 vuotta sitten touhuun mukaan. Sen jälkeen vierailin välillä jokusen vuoden Happeessa pelaamassa ja sitten taas palasin O2:een. Oli mukava olla nousemassa O2:n kanssa 1. divisioonaan :)

Ina

Milloin aloitit työt O2:ssa?

Samoina vuosina kuin pelasin, ohjasin jo joitakin O2:n kerhoja.
Työt aloitin syksyllä 2013.

Mitä tyttöjunioritoiminnan koordinaattorin toimenkuvaan kuuluu nykyään?

Tyttöjunioripuolen kehittäminen, yritän saada uusia tyttöjä mukaan toimintaan ja salibandya tutuksi myös tyttöjen puolelle. Käyn mm. kouluilla esittelemässä lajia. Ohjaustehtäviin kuuluu tyttöjen ja poikien Amppariliigan harjoitusten ohjaamista sekä iltapäiväkerhojen ohjaamista. Toimenkuvani laajeni hieman edellisvuodesta ja työtunteja on 27 h/viikossa edellisen 20h sijaan. Aloin opiskelemaan oppisopimuksella Liikunnanohjauksen perustutkintoa. Opiskelut tapahtuvat Tampereen Varalassa, joten olen noin kerran kuussa viikon Tampereella tammikuusta 2015 lähtien.

Mitkä ovat suurimmat onnistumiset työssäsi?

Kun kuulee tyytyväisiä kommentteja tyttöpuolen toiminnasta. Silloin tietää, että järjestetään laadukasta toimintaa ja tytöt viihtyvät lajin parissa! :)
Olen iloinen jokaisesta uudesta tytöstä, joka aloittaa harrastamaan lajia seurassamme.

Mitkä ovat suurimmat haasteet tulevaisuudessa?

Haasteita on ja tulee vielä lähitulevaisuudessa olemaan tyttöjen mukaan saaminen salibandyyn. Ihan hyvin on jo tyttöjä, mutta suuremman määrän saaminen on haasteellista. Vähitellen on tullut ja tulee lisää tyttöjä, mutta tyttöjen saaminen lajin pariin vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Pikkuhiljaa tytöt löytävät myös salibandyn harrastuksekseen. Kun lajin tietoisuus tyttöjen puolella kasvaa ja kuullaan kavereidenkin pelaavan, niin vähitellen tyttösäbä tulee entistä tutummaksi. Mitä enemmän tyttöjä jo harrastaa salibandya, niin sitä helpompi on saada lisää tyttöjä mukaan.

Sanaa vaan vielä entistä enemmän liikkeelle ja tyttöjä mukaan lajin pariin!

-Tyttösäbä on timanttia-

 

Tyttösäbä