M3: Kaksi voittoa viikonlopun turnauksesta

11/18/2019 - 16:23

Miehet III – Laukaan Kings

Eka kerta tuntui olevan kuluneen urheiluviikonlopun teema. Huuhkajat menivät perjantaina Ekaa kertaa arvokisoihin ja jatkoa saatiin Killerillä lauantaina, kun Miesten kolmosjoukkue kaatoi niin ikään Ekaa kertaa Laukaan Kingsin.

Viime kaudella laukaalaisille koetuista tappioista sisuuntuneena O2 lähti alusta alkaen terävänä kamppailuun ja kuviot hiottuna. Todellinen vyörytys nähtiinkin ensimmäisessä erässä, kun O2 pöllytti maaliverkkoa neljästi. Mikko Luukkainen aloitti maalinteon parinkymmenen sekunnin pelin jälkeen ja pakin tontilta Heikki Hakkarainen säesti pari minuuttia myöhemmin.

Kings pääsi hetkeksi peliin mukaan O2:n potkittua pallon omaan maaliin, mutta Kimi Klinga vei joukkueen uudelleen karkumatkalle komealla yksilösuorituksella. Henri Kilponen ampui kantilta lukemat 4-1:een ylivoimalla ja aikaa tähän kului kaiken kaikkiaan alle 10 minuuttia.

Toinen ja kolmas erä soljuivat O2:n hallitessa pelitapahtumia, mutta ruuti oli päässyt erätauolla kastumaan eikä hyvistä paikoista huolimatta maaleja saatu enää aikaan. Mikael Varjamo kaunisteli loppulukemiksi 4-2, mutta voittokamppailuun ei Laukaan ylpeydestä tänään kuitenkaan ollut.

Pommak II – Miehet III

Päivän toisessa kamppailussa vastassa oli aikaisemmin O2:n kanssa mystisen tiukkoja pelejä pelannut Pommak II. Tälläkin kertaa ottelu eteni pitkään tasaisissa merkeissä, kunnes ottelun kolmannessa erässä O2 meni menojaan.

Maalinteon aloitti kovalla laukauksella jälleen Henri Kilponen ja sama mies syötti vain hetkeä myöhemmin hyökkääjien kanssa joukkueen maalinpörssin voitosta kamppailevan puolustaja Aleksi Nivuksen maalintekoon. Pommakin Janne Nummi kavensi vielä ensimmäisessä erässä tilanteeksi 2-1 Killerin kattoa lähellä käyneen irtopallon pudottua hieman onnekkaasti Ampparien verkkoon. Nummi myös tasoitti toisessa erässä hyvin rakennetun tilanteen päätteeksi.

Toisella erätauolla O2 päätti kollektiivina nostaa pelaamisen tasoaan vaikean kakkoserän jälkeen. Haluttu tasonnosto tapahtuikin ja jälleen vietettiin neljän osuman erää. Riku Rantasalo vei ampparit uudestaan johtoon ja pari minuuttia Kilponen osui jälleen ylivoimalla. Kapteenilta hirmuista jälkeä turnauksessa, 3+1.

Jani Saukko osui laidalta kertaalleen ja Tuomas Koivumäki pelasi ottelun loppuhetkillä tilanteen loppuun niin ikään maalin arvoisesti. Lopputulos 2-6 ja neljä pistettä mukaan turnauksesta. Tästä oli mukava lähteä hiomaan kuvioita ja pelisuunnitelmia sekä palauttelemaan kroppaa löylyjen ja palautusjuomien avulla.

Sarjataulukossa joukkue nousi kolmanneksi iskuetäisyydelle nousukarsintapaikoista. Pelit jatkuvat 8.12. Laukaassa, vastustajina tuolloin MuurY sekä Jyry.