N1: Kausiennakko Vol.3

09/18/2013 - 13:48

Enää kärkisakit niputtamatta ja ärsyttämättä:) Aiemmista tarinoista helppo ynnäillä ketkä jäljellä, mutta nämä sakit ovat kärjessä syystä. Monipuolista touhuamista ja paikoin jopa jatkuvuutta, mikä harvinaista naisjoukkueissa, vaihtuvuuden ollessa yleensä valtava. Kuitenkin romahduksenkin aineksia löytyy?

Sijat 1-4

Crackers

Keksit alkoivat jo viime kaudella näyttää sitä potentiaalia mikä heiltä löytyy. Hyvin reenattu, monipuolinen sakki, joka sarjaan keskittyessään tulee yllättämään kypsyydellään. Veskaripuoli kysymysmerkki, mutta eipä heidän tyylillä montaa vetoa maalille pääse. Väisänen jatkanee pörssien kärkikahinoissa. Farmisoppari Papaksen kanssa vaan herättää kysymyksen, onko huomio liigapeleissä ja divari hoidetaan kuin cuppi? Vai tuoko se lisää kipinää divarinkin peleihin? Jaksaminen pienellä ringillä kuitenkin koetuksella tuon kuvion myötä. Silti tyrkyllä liigakarsintoihin.

ÅIF

Virtasen sakkia ei vaan alemmas uskalla sijoittaa. Voi olla varma että viime kauden tasonheittelystä ei ole enää tietoa. Farmisoppari Pron kanssa takaa tasokkaan materiaalin käyttöön ja pelitapa tuskin kellekään kalpenee. Aktiivinen nippu, joka jatkaessaan viime kauden prässillä ja kehittäessään edelleen pallollista peliään, taistelee myös jatkopeleistä. Uhkakuvana kuitenkin farmisopparin toimiminen vain yhteen suuntaan. Jos Prosta ei tipukaan ratkaisijoita ja nykyisetkin viedään sinne, ei asiaa neljän sakkiin. Osumat taas Hartwallin ja Bomanin toimesta, jolleivat eksy kokonaan Pron matkaan.

SB Vantaa

Sakki on onnistunut viime vuosina kehittämään jo pientä voittamisen kulttuuria ja kun vaihtuvuus on olematon, jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Takuuvarma tiimi kakkoseksi. Kokonaisuus kunnossa kun osumia satelee, veskat saa olla rauhassa ja oma pelitapa ei vastustajan sinkoiluista sekoa. Mukavasti leveyttä ratkaisuosastolla (ei läskivitsi) ja rutiini vaan katossa. Muiden vasta opetellessa kavereiden nimiä, painelevat he jo sarjataulukossa kaukana. Jos vaan haluavat, ovat liigassa ensi kaudella, piestessään liigan peräpään sakit mennen tullen keväällä.

O2

Liian helppoa. Voitosta voittoon. Kaikki ennätykset uusiksi. Vetää vaan sanattomaksi.


 

Kaikki sakit nyt provosoitu, jotta saatais etes jotain haastetta kaudella. Myö kovasti toivottas edes muutamaa kunnon vääntöä talven mittaan, joten yrittäkää tsempata:) 
Toiveissa tietysti että kamppailu pohjalla ja kärjessä kestäisi kauden loppuun, mutta juuri nyt ei siltä näytä. Tervetuloa kuitenkin todistamaan luulot vääriksi.

PS. Ja vaikka ette kentällä pärjäisikään, niin pitäkäähän huoli että edes nettisivut säilyvät virkeinä. Etenkin kun tulospalvelusta ei tietoa.
 

-Jer... eikun toimitus-