N1: Uusia pelureita, roppakaupalla reenipelejä ja lisääntyvää pöhinää

08/18/2017 - 11:37

Vaikka uutisvirta on ollut varsin tyyntä, eivät ampparittaret ole aloillaan pysyneet. Sitten viime kuuleman on rivejä täydennetty jatkosopparit rustanneilla Maiju Parttimaalla ja Jenni Kaipaisella. Mukaan liittyivät myös Nelli Alanko ja Tiia Koski Happeen riveistä sekä Susanna Kuusisto Kooveesta. Uudet ja uusvanhat pelurit ovat löytäneet roolia sekä kentällä että kopissa alusta pitäen ja tulevat varmasti olemaan näkyviä pelaajia tulevalla kaudella. Susanna kerkesi jo valtaamaan itselleen paikan kapteenistossakin, jatkavan kapun Jenni Pekkarisen ja uuden varakapun Heidi Aukeen rinnalta. Reeneissä ja reenipeleissä on nähty julkaistujen pelureiden lisäksi myös kourallinen akatemian riveissä pelaavia ja voimme olla varsin luottavaisia, että uusia liigadebytantteja nähdään ehkä jo tälläkin kaudella.

Pelaamaan on päästy melkein viikottain, mutta etäisyyksien takia pääsääntöisesti kotosalla poikia vastaan. Tampereella käytiin kuitenkin ottamassa muistutus siitä, että tekemistä riittää, Kooveen teurastaessa meidät lukemin 11-1. Jotain oppia tuosta onneksi tarttui ja rankassa harjoitusturnauksessa Sipoossa (3 täysimittaista peliä reiluun 25 tuntiin), ei yhteensä kolmessakaan pelissä saatu palloa kaivaa yhtä monesti omasta verkosta. Pienten kolhujen sävyttämät pelit Pelicanssia (5-4), NST:tä (2-2) ja ÅIF (2-4) vastaan valmistivat ja hitsasivat joukkuetta hienosti kohti lähestyvää liigastarttia. Välissä käväisimme myös Mikkelissä, jossa paikalliset Hatsinan pojat ja naiset näyttivät pariin otteeseen meille pelaamisen mallia. Peli peliltä toiminta kentällä on kuitenkin lähempänä sitä mitä halutaan.

Reissut ja kovaa lähestyvä sarja-aloitus ovat pitäneet pelaajien ja valmennuksen lisäksi taustat kiireisinä. Anskun ja Katin painaessa pitkää päivää joukkueen eteen, ovat pelurit saaneet keskittyä olennaiseen. Reeni-into onkin ollut uudella tasolla ja fysiikkavalmentaja Juha Leukkusen johdolla on likkoja piiskattu kovaan kuntoon. Tuloksia pääsemmekin tarkastelemaan jo tulevana viikonloppuna A-tyttöjen liigakarsinnoissa Tampereella, joissa mukana pörrää lähes puolet naistenkin harjoitusvahvuudesta. Tsemppiä tytöille sinne!

Naiset jatkavat harjoitteluaan ja uudistunutta ryhmää voit käydä vilkaisemassa esim. ti 5.9 Palokan koululla klo 18, kun naiset kohtaavat paikallisen tähtisikermän. Tai vaikkapa ti 12.9 Palokassa n. klo 19.15, kun Koovee saapuu vastavierailulle. Tervetuloa mukaan!

Naiset edustus