M1: Huusko jatkaa - Tepponen palaa Amppareihin!

07/18/2019 - 15:39

Miehet edustus

Hyökkäyspää vahvistuu jälleen kahdella merkittävällä sopimuksella.

O2-Jyväskylän Miesten edustusjoukkue jatkaa vahvistumistaan, kun tällä viikolla joukkue allekirjoitti yhden jatkosopimuksen ja yhden uuden hankinnan.

Nimensä jatkosopimukseen rustasi nyt viidennen kautensa Amppareissa aloittava Miika Huusko. 28- vuotias Huusko kuuluu joukkueen kokeneempaan päähän ja onkin ollut viime vuosina joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja. Viime kaudella syntyi 23 Divarin kamppailussa tehot 5+6=11.

”Huusko on todella tärkeä palanen joukkueessa, eräänlainen taistelun ruumiillistuma. Hän astuu usein esiin, kun joukkue tarvitsee sytyttäjää. Vahvuudet Miikalla ovat pallottomassa pelaamisessa sekä kaksinkamppailuissa, mutta tulevalla kaudella on lupa odottaa pallolliseen pelaamiseen myös isojakin kehitysaskeleita. Odotamme, että Miika nousee ensi kaudella uudelle tasolle ja pystyy tekemään tulostakin!”, kommentoi päävalmentaja Joonas Kaasalainen Huuskon jatkosopimusta.

Miehet edustus

Taustan alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

Hyökkäyspää vahvistuu myös paluumuuttajalla, kun vuoden tauon jälkeen Amppareihin palaa Ilkka Tepponen. 27- vuotias Tepponen pelasi Ampparipaidassa jo kaudella 2013-2014, oli mukana nostamassa joukkuetta Divariin kauden 2016-2017 päätteeksi ja pelasi myös Divarissa 19 ottelua kaudella 2017-2018 tehoin 9+6=15. Paljon urallaan loukkaantumisista kärsinyt Tepponen pelasi viime kauden alasarjoissa, mutta palaa nyt siis O2-Jyväskylään!

Kaasalainen oli luonnollisesti mielissään Tepposen paluusta Amppareihin:

”Mieluisa comeback! Tepponen on erittäin taitava ja peliälykäs sentteri, joka osaa tehdä peliä loistavasti ja pystyy iskemään myös pörssejä. Hän tulee olemaan todella iso vahvistus eritoten joukkueen pallolliseen pelaamiseen. Tepposen vahvuuksiin kuuluvat pelinlukutaito sekä se, että yleensä myös hänen kanssaan pelaavat pelaajat saavat itsestään enemmän irti".

”Odotamme, että Ilkka löytää taas nautinnon salibandyn parista ja on yksi johtavista kokeneista pelaajista ensi kaudella”.

Miehet edustus

Taustan alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

TERVETULOA TAKAISIN AMPPAREIHIN ILKKA!

 

Näiden sopimusten jälkeen Amppareilla on ensi kauden osalta koossa nyt pelaajasopimukset 18 pelaajan kanssa.

Sopimustilanne 18.7.2019:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Puolustajat: Markus Manninen, Karel Joutsimäki, Vesa Sivula, Ville Sepponen, Niko Ilmonen

Hyökkääjät: Lari Mäkelä, Niklas Pulli, Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Iiro Pieviläinen, Alvar Mahlberg, Kaarlo Mahlberg, Joel Wenning, Niki Kaurtola, Miika Huusko, Ilkka Tepponen

Joonas Lundell siirtyy Kuopioon

Pelaajaliikennettä käy myös toiseen suuntaan:

Tällä viikolla Salibandyliigassa pelaava SB Welhot uutisoi, että joukkue on tehnyt sopimuksen viime kaudella O2-Jyväskylässä pelanneen puolustaja Joonas Lundellin kanssa. Lundell oli joukkueen tehokkain puolustaja ja viidenneksi paras pistemies viime kaudella tehoin 16+9=25.
Kiitämme Lundia upeasta viime kaudesta ja toivotamme hänelle tsemppiä uusiin haasteisiin!