AMPPARIEN TREENIHAASTE - VOITA FAT PIPEN RAW-VARSI!

03/18/2020 - 17:47

AMPPARIEN TREENIHAASTE - VOITA FAT PIPEN RAW-VARSI!

Ylös, sisälle ja liikkumaan! Passiivisuuteen ei auta vajota, vaikka aikaa kotona tuleekin viettää.

Ampparit lanseeraa liikunnallisen treenihaasteen seuraavaksi neljäksi viikoksi. Jokaiselle viikolle on valittu yksi haasteliike, jossa kehittymiseen on suunniteltu viikon harjoitusohjelma. Jokaisen viikon päätteeksi palkitaan haasteliikkeessä parhaiten suoriutunut FAT PIPEN raw-varrella.

Treenihaasteen avulla jokainen pystyy ylläpitämään ja kehittämään omaa fyysistä kuntoaan. Tuleville neljälle viikolle on suunniteltu kullekin erityyppinen haaste ja siihen sopiva treeniohjelma. Näin saadaan ylläpidettyä ja kehitettyä monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia. Liikkuminen tuo myös iloa ja mielen vireyttä arkeen!

 

NÄIN OSALLISTUT TREENIHAASTEESEEN & KILPAILUUN
Tsekkaa videolta viikon harjoitusohjelma ja haasteliike. Pyri tekemään harjoitus kolmesti viikossa tai jos intoa piisaa, voit harjoittella vaikka viikon jokaisena päivänä.

Kuvaa video haasteliikkeen suorittamisesta. Julkaise video omalla seinälläsi (IG tai FB) tai lähetä se sähköpostilla toimisto@o2-jkl.fi. Käytäthän julkaisussa hashtageja #o2jkl ja #ampparihaaste. Pisimmän yhtämittaisen lankkupidon suorittanut voittaa FAT PIPEN raw-varren (101cm, varren jäykkyys voittajan iästä riippuen 27-29). Voit myös haastaa kaverisi tagaamalla. Kilpailuun voivat osallistua kaikkia O2-Jyväskylän jäsenet.

Kilpailu päättyy 24.3. klo 24.00 ja voittaja julkaistaan seuraavana päivänä. Facebook ei ole mukana kilpailussa. Lisätietoja harjoittelusta ja treenihaasteesta löydät ampparipostista.

Tsekkaathan myös Fat Pipe Factory:n DON'T BREAK THE MIRROR -haasteen!
Kuvaa parhaat säbätemppusi ja postaa ne hashtagilla #fatpipedbtm.
FAT PIPE repostaa parhaat trickit!

 

TSEKKAA TREENIHAASTE JA VIIKON TREENIOHJELMAN VIDEOT TÄSTÄ (youtube)

 

 

18.03.2020