N1: Tampereelle syyskauden viimeiseen koitokseen

12/17/2016 - 16:05

Kauden ensimmäinen puolisko on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää vuoden viimeinen peli lauantaina Kooveeta vastaan Tampereella. Mikä olisikaan parempi joululahja joukkueelle, kuin kaksi pistettä tästä koitoksesta, ja sitten hilpein mielin (pikku)joulun viettoon. Koovee on kymmenellä saalistamallaan pisteellä tasapisteissä PSS:n ja M-Teamin kanssa, mutta sijoitus on näistä heikoimman maalieronsa vuoksi yhdeksäs. O2 puolestaan on yhä vielä edelleenkin kahdella pisteellä sijalla 11, joten taas jälleen kerran ryöstöretken yritykseen lähdetään haastajan asemasta, mutta hyvällä fiiliksellä. Levätty edellinen viikonloppu on varmasti mönkään menneen TPS-pelin jälkeen tullut tarpeeseen etenkin henkisen kunnon puolesta. Mukaan Tampereelle saadaan myös ehjempi kokoonpano pelaajia ja toimihenkilöitä, vaikka esimerkiksi kapteeni Mertsi loistaa poissaolollaan kilpaa Havajin auringon kanssa.

O2:lla on ilo ja kunnia päästää valloilleen myös toinen paluumuuttaja, sillä Jenna Vierijärven tavoin myös Maiju Parttimaa päätyi tekemään comebackin ampparittarien ykkösjoukkueeseen. Maijulta odotamme etenkin hyökkäyspäässä vikkelyyttä ja vastustajan kiusaamista sekä pallollisena että pallottomana. Myös muutama maalivahdin alueen ylitys tai ainakin sen ilmatilan loukkaus Maijulta nähtäneen tälläkin kaudella.

Seuraa heitä:

Koovee: Ellinoora Huotari. Huotari on tehnyt 10 pelissä 11 maalia, joiden päälle on kertynyt vielä 6 syöttöpistettä. Taitava ja maalinnälkäinen hyökkääjä on pidettävä kurissa ja poissa parhailta tonteilta, mikäli hänen ei mielitä kartuttavan pistesaldoaan vierasjoukkueen kustannuksella.

O2: Ykkösvitja Veera-Tiia- Kiia. Kyseisten neitokaisten muodostama vitja erottuu reippaasti niin plus- kuin miinustilastoissakin. Peli on vauhdikasta ja kummassa tahansa päässä voi tapahtua mitä vain ja milloin vain!

Koovee-O2 la 17.12. klo 14:45 Tesoman Palloiluhalli Tampere