M1: Divarin Kotiavaus!

09/17/2021 - 17:56

Otteluennakko

Kauden ensimmäiseen kotiotteluun saadaan vieraita Lappeenrannasta.

Amppareilla on viikko sitten käynnistyneessä Divarissa edessään kauden ensimmäinen kotiottelu, kun huomenna lauantaina 18.9.2021 Jyväskylän Monitoimitalolla pelattavaan otteluun saapuu vieraaksi SaiPa Lappeenrannasta. Ottelu alkaa klo 17:00.

Ampparit lähtee otteluun eräänlaisella revanssihengellä, sillä kuten muistamme, juurikin SaiPa lähetti viime keväänä oranssipaidat kesälomille Divarin puolivälieräsarjassa. Toki paljon on hampaankolossa myös viime viikonlopulta, kun kausi käynnistyi; Ampparit taipui silloin Josballe puhtaasti 6-0 lukemin. Nyt on joukkueella siis kasvojen pesun paikka kotiyleisön edessä!

SaiPa avasi sen sijaan kautensa todella vakuuttavasti, kun Lappeenrannassa joukkueen jalkoihin jäi ÅIF loppulukemin 7-1. Vaikka keltamustat menettivät viime kauden joukkueestaan muun muassa maalivahti Oiva Lappalaisen sekä Divarin ehkä parhaan puolustajan Jere Niemelän, on joukkueessa edelleen laatua ja leveyttä riittämiin Divarin kärkikahinoihin. Viime kaudella pistepörssin kärkisijoilla keikkuneet Juuso Kekki ja Oskari Möykkynen ovat erittäin kovia tekijöitä, ja taustatukea antavat mm. Julius Huppunen sekä Jarno Pensikkala. Nuorista lupauksista etenkin 2004-syntyneiden Juho Seppälän ja Aapo Kilpeläisen nimet kannattaa painaa mieleen.

Ampparit ei toisaan lähellekään parastaan saanut vielä sarjan avauksessa irti itsestään, joskin kokoonpanossakin oli paljon debytantteja. Huomenna kokoonpanoon palaa mm. joukkueen monivuotinen ykköshyökkääjä Iiro Kinnunen, joka on Joni Lempisen tutkaparina jokusen maalin Amppareille vuosien mittaan värkkäillyt. Myös kolmikko Markus Manninen - Mitri Tuomala - Oscar Salminen haluaa varmasti näyttää, että onnistumisiakin olisi luvassa tällä kaudella vielä reippaasti

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Kuten tiedämme, salibandy on parasta paikan päällä ja huomenna tosiaan todella pitkästä aikaa voimme toivottaa kotiyleisön jälleen tervetulleeksi ottelutapahtumaan; saavuhan siis paikalle ja ole mukana kannustamassa Ampparit kauden avausvoittoon!

Liput 6€ Aikuiset / 4€ Alennusryhmät

Myös Kausikortit ovat edelleen myynnissä erittäin edulliseen 30€ hintaan!

Loppuun vielä O2-Jyväskylän kapteenin Lauri Lavosen terveiset Amppariyhteisölle:

"Mahtavaa päästä pitkästä aikaa pelaamaan yleisön edessä. Joukkueena toivomme, että katsomoon tulisi paljon väkeä. Lauantain pelissä haemme revanssia SaiPasta, viime kevään pudotuspeleissä heille hävisimme ja näin ollen tipuimme jatkosta. Joukkue on hieman uudistunut viime vuodesta ja mukaan on tullut esim. muutamia pelaajia O2-Jyväskylän Akatemiasta. Hieno nähdä, että seuran pelaajakehitysputki toimii hyvin!"

Otteluennakko

 

 

17.09.2021