N1: Kuningatarampparien joukkue valittu – ”Hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta”

08/17/2018 - 14:25

Naiset edustus

O2-Jyväskylän naisten edustusjoukkue on valittu. Uusi kausi käynnistyi keväällä yli 50 pelaajan voimin avoimilla harjoituksilla, ja nyt valmennustiimi on valinnut 22 pelaajan ryhmän, joka lähtee divarikauteen tavoitteenaan nopea nousu takaisin Salibandyliigaan.

Päävalmentaja Seppo Pulkkinen kuvailee valittua joukkuetta melko perinteisellä urheilukliseellä.

-Joukkue on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Ryhmän ikä- ja kokemusrakenne on erittäin hyvä. Joukkueessa on kokeneita pelaajia sekä lahjakkaita nuoria, Pulkkinen kertoo.

-Joukkueessa on myös sopiva kilpailutilanne. Ryhmässä on kaksi maalivahtia ja 20 kenttäpelaajaa, eli töitä on jokaisen tehtävä päästäkseen pelaavaan kokoonpanoon, Pulkkinen lisää.

Naiset edustus

Päävalmentaja on ollut mielissään ilmapiiristä kesän harjoituksissa.

-Joukkueella on hyvä asenne harjoitteluun, ja olemmekin treenanneet kesän hyvin. Pelaajilla on selvästi nälkää ja halua oppia uusia asioita – muun muassa sitä pelityyliä, jolla toivottavasti pelaamme usean vuoden ajan, Pulkkinen sanoo.

Pulkkinen kuvailee putoamisen jälkeistä kautta ”uudeksi aluksi”.

-Kun viime kausi päättyi putoamiseen, niin onhan silloin jotain muutettava. Nyt meillä on kasassa paras joukkue, joka Jyväskylästä on saatavissa. Kun vielä Akatemia ja A-tyttöjen joukkue ovat samassa kombinaatiossa, tilanne on erinomainen, Pulkkinen iloitsee.

Pulkkisen mukaan joukkueen tärkein tavoite on tietysti nousu ensi kaudeksi perustettavaan Liiga B:hen. Myös Suomen Cup on alkavalla kaudella Kuningataramppareille tärkeä kilpailu.

-Lähdemme tekemään heti hyvää tulosta. Tavoitteiden on oltava korkealla. On tietysti uskaliasta sanoa, että lähtisimme voittamaan Suomen Cupia, mutta jokuhan senkin voittaa, Pulkkinen sanoo arvoituksellisesti.

Päävalmentaja uskoo vakaasti, että O2:n naiset pystyvät haastamaan myös liigajoukkueet tasapäisesti. Joukkue onkin hakenut harjoitusotteluihin kovia vastustajia. Viime kauden liigakarsinnoista tuttua Pelicansia vastaan pelattu harjoitusottelu päättyi tasan 4–4, ja sunnuntaina Kuningatarampparit kohtaa viime vuosien suurseuran Classicin Tampereella. Myöhemmin vastaan asettuvat mm. Blue Fox ja Rankat Ankat.

Naisten divarikausi alkaa 6. lokakuuta.

 

O2-Jyväskylän naisten edustusjoukkue kaudella 2018–19:

 

Naiset edustus

Maalivahdit

Tanja Matilainen

Janita Spännäri

 

Puolustajat

Nelli Alanko

Heidi Aukee

Johanna Helminen

Mariia Hietikko

Milja Kiviharju

Emmi Mörsky

Rina Rautala

Helmiina Tanhua

 

Hyökkääjät

Milja Alanko

Iina Autio

Kiia Avikainen

Veera Jalkanen

Susanna Kuusisto

Aino-Maija Laaksonen

Laura Lahtinen

Katriina Louna

Silja Penttinen

Alisa Pöyry

Jenni Timonen

Johanna Väliaho

 

Valmentajat

Päävalmentaja: Seppo Pulkkinen

Valmentaja: Jere Viljanmaa

Valmentaja: Jaakko Saavalainen

Fysiikkavalmentajana Niina Rinkinen


Huoltaja/hieroja

Otto Janhonen

 

Joukkueenjohtajat

Jenni Pekkarinen

Sini Suontausta