Pojat A: Joukkueessa tilaa vielä 1-2 kenttäpelaajalle

08/17/2016 - 15:26

Keväällä perustettu O2JKL A-juniorijoukkue alkaa olla liki lopullisessa koostumuksessaan. A-juniori-ikäisiä pelaajia on tällä hetkellä joukkueessa mukana 21 + 2. Lisäksi seuran parhaat B juniorit harjoittelevat jatkuvasti yhdessä A- junioreiden kanssa.

Joukkue harjoittelee yhteisesti tällä hetkellä 4 kertaa viikossa. Joukkue on herättänyt laajaa kiinnostusta Jyvässeudulla ja kaikkiaan reilut 35 pelaajaa on käynyt kevään ja kesän aikana joukkueen treeneissä tutustumassa ja haistelemassa menoa. Nyt joukkue on pikku hiljaa löytämässä lopullista kokoonpanoaan tulevaan kauteen ja valmistautuminen A- poikien 1- divisioonaan onkin jo alkanut.

” Prosessi joukkueen kasaamiseksi on sujunut todella mallikkaasti. Mukana on jo nyt paljon pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja ovat valmiita tekemään sen eteen myös paljon töitä. Tarjoamme mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun laadukkaassa porukassa – polku kehittymiselle on olemassa” , kuvailee tilannetta joukkueen päävalmentaja Juha Hirvonen.

Parhaat ja motivoituneimmat pelaajat pääsevät lisäksi mittamaan tasoaan myös seuran aikuisjoukkueiden treeneissä ja peleissä. Miesten edustusjoukkue pelaa 2- divisioonassa ja miesten kakkosjoukkue 3- divisioonassa. Tämä tuo loistavan lisämahdollisuuden yksittäiselle pelaajalle saada lisää kovia treenejä ja pelejä. Mukanamme on myös useita rinnakkaisedustus-pelaajia. Rinnakkaisedustuksen kautta pelaajamme pääsevät pelaamaan säännöllisesti myös aikuisjoukkueiden pelejä muissa alueen aikuisjoukkueissa 4. ja 5 – divisioonassa.
Näin saadaan mukavasti nostettua pelaajakohtaisia ottelumääriä kauden aikana.

Mikäli joukkueemme kiinnostaa sinua, olet valmis sitoutumaan harjoitteluun ja uskot olevasi mainio lisä joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueen päävalmentajaan. Hyvin motivoituneelle pelimiehelle löytyy aina tilaa tässä hyvähenkisessä ja nuorekkaassa ryhmässämme.

- Päävalmentaja: Juha Hirvonen, 040 503 7092